من میخواهم یک برنامه بنویسم که از Restful اطلاعات مورد نیازش را به صورت JSON دریافت و ارسال کنه.
کتابخانه
B4A - OkHttp
را دیدمT نسخه OkHttp 2.2 را به برنامه اضافه کردم و با دستور Dim job1 As HttpJob یک متغییر برای استفاده ساختم ولی خیلی از متدهایی که توی لینک راهنما هست را توی برنامه نمی بینم.
هیچ مثال بدرد بخوری هم پیدا نکردم. آیا راهنمای کاملی در این خصوص هست؟ مثلا تنظیم URI و ارسال چندین پارامتر و مقدار متناظر با استفاده از PUT یا POST یا یا دریافت اطلاعات به روش GET؟
در ضمن اینکه آیا این کتابخانه برای Restful سرعت مناسبی داره یا کتابخانه ی دیگه ای هم هست که سرعت مناسب تری داشته باشه.
سوال
sysman 12
با سلام
من میخواهم یک برنامه بنویسم که از Restful اطلاعات مورد نیازش را به صورت JSON دریافت و ارسال کنه.
کتابخانه B4A - OkHttp را دیدمT نسخه OkHttp 2.2 را به برنامه اضافه کردم و با دستور Dim job1 As HttpJob یک متغییر برای استفاده ساختم ولی خیلی از متدهایی که توی لینک راهنما هست را توی برنامه نمی بینم.
هیچ مثال بدرد بخوری هم پیدا نکردم. آیا راهنمای کاملی در این خصوص هست؟ مثلا تنظیم URI و ارسال چندین پارامتر و مقدار متناظر با استفاده از PUT یا POST یا یا دریافت اطلاعات به روش GET؟
در ضمن اینکه آیا این کتابخانه برای Restful سرعت مناسبی داره یا کتابخانه ی دیگه ای هم هست که سرعت مناسب تری داشته باشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.