mehrabmmp 528 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید دوستان فرض کنین یه لیست داریم توش 10 تا اسم هست و تو یه لیبل به ترتیب نشون داده میخوام مثلا هر بار که رو باتن کلیک میکنم این اسم ها رو رندم کنه و دوباره نشون بده یعنی یجوری قاطی پاتی کنه به ترتیب نشون نده مثلا محراب علی شهاب رو دکمه که کلیک شد تصادفی شه شهاب محراب علی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ شما از این استفاده کنید عزیز. تبدیل لیستهای جاوا به بیسیک همیشه مشکل درست میکنه Sub ChangeSort(arr() As String) Dim n As Int = arr.Length-1 Dim r As Int Dim t As String For i = 0 To n - 1 r = Rnd(i, n) t = arr(i) arr(i) = arr(r) arr(r) = t Next End Sub یه مثال هم از نحوه استفاده Dim ma(5) As String ma(0)="a" ma(1)="b" ma(2)="c" ma(3)="d" ma(4)="e" ChangeSort(ma) ToastMessageShow(ma(2),False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ اسمها رو به صورت یه آرایه از استرینگ به متد جاوای زیر بده و خروجی رو به صورت لیست بگیر. کتابخونه هم دیگه مشخصه جاواآبجکت #if java import java.util.ArrayList; import java.util.Arrays; import java.util.Collections; import anywheresoftware.b4a.objects.collections.List; public List changesort(String[] name){ List sorted = null; sorted.Initialize(); ArrayList<String> namelist = new ArrayList<>(Arrays.asList(name)); Collections.shuffle(namelist); for (String item: namelist){ sorted.Add(item); } return sorted; } #end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ سلام استاد ممنون که جواب دادید من کد هارو به پروژه اضافه کردم و ران کردم ولی ارور داد B4A version: 6.50 Parsing code. (0.02s) Compiling code. (0.08s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.91s) Compiling debugger engine code. (2.19s) Compiling generated Java code. Error B4A line: 357 End Sub javac 1.8.0_102 src\com\test\mmp\app\actmenu.java:1430: error: diamond operator is not supported in -source 1.5 ArrayList<String> namelist = new ArrayList<>(Arrays.asList(name)); ^ (use -source 7 or higher to enable diamond operator) 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام و خسته نباشید
دوستان فرض کنین یه لیست داریم توش 10 تا اسم هست و تو یه لیبل به ترتیب نشون داده
میخوام مثلا هر بار که رو باتن کلیک میکنم این اسم ها رو رندم کنه و دوباره نشون بده یعنی یجوری قاطی پاتی کنه به ترتیب نشون نده
مثلا
محراب
علی
شهاب
رو دکمه که کلیک شد تصادفی شه
شهاب
محراب
علی
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.