یک قطعه کدی نوشتم (کپی کردم !) برای نظر دهی در سایت بازار و ایران اپس. روی شبیه ساز درست کار میکنه اما وارد بازار یا ایران اپس نمیشه محبت می کنید بررسی کنید جائی ایراد وجود داره یا خیر:
Sub Button5_Click
Dim r As Int
r = Msgbox2("آیا مایلید قبل از خروج به برنامه امتیاز دهید ؟ ","خروج","نه می خوام برم", "امتیاز دهی","نمی خوام برم",Null)
If ( r = DialogResponse.POSITIVE) Then
ExitApplication
End If
If ( r = DialogResponse.CANCEL) Then
Try
Dim market As Intent, uri As String
uri="iranapps://app/daadvand.plotica"
market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri)
StartActivity(market)
Catch
ToastMessageShow("لطفا ابتدا برنامه ایران اپس را نصب نمایید", False)
End Try
End If
End Sub
و برای بازار:
Sub Button5_Click
Dim r As Int
r = Msgbox2("آیا مایلید قبل از خروج به برنامه امتیاز دهید ؟ ","خروج","نه می خوام برم", "امتیاز دهی","نمی خوام برم",Null)
If ( r = DialogResponse.POSITIVE) Then
ExitApplication
End If
If ( r = DialogResponse.CANCEL) Then
Try
Dim market As Intent, uri As String
uri="bazaar://details?id=com.daadvand.plotica"
market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri)
StartActivity(market)
Catch
ToastMessageShow("لطفا ابتدا برنامه بازار را نصب کنید", False)
End Try
End If
End Sub
فکر می کنم بخش try انجام نمی شه و فقط بخش Catch رو اجرا می کنه!
سوال
Moonday 3
درود
یک قطعه کدی نوشتم (کپی کردم !) برای نظر دهی در سایت بازار و ایران اپس. روی شبیه ساز درست کار میکنه اما وارد بازار یا ایران اپس نمیشه محبت می کنید بررسی کنید جائی ایراد وجود داره یا خیر:
Sub Button5_Click Dim r As Int r = Msgbox2("آیا مایلید قبل از خروج به برنامه امتیاز دهید ؟ ","خروج","نه می خوام برم", "امتیاز دهی","نمی خوام برم",Null) If ( r = DialogResponse.POSITIVE) Then ExitApplication End If If ( r = DialogResponse.CANCEL) Then Try Dim market As Intent, uri As String uri="iranapps://app/daadvand.plotica" market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri) StartActivity(market) Catch ToastMessageShow("لطفا ابتدا برنامه ایران اپس را نصب نمایید", False) End Try End If End Sub
و برای بازار:
Sub Button5_Click Dim r As Int r = Msgbox2("آیا مایلید قبل از خروج به برنامه امتیاز دهید ؟ ","خروج","نه می خوام برم", "امتیاز دهی","نمی خوام برم",Null) If ( r = DialogResponse.POSITIVE) Then ExitApplication End If If ( r = DialogResponse.CANCEL) Then Try Dim market As Intent, uri As String uri="bazaar://details?id=com.daadvand.plotica" market.Initialize(market.ACTION_EDIT,uri) StartActivity(market) Catch ToastMessageShow("لطفا ابتدا برنامه بازار را نصب کنید", False) End Try End If End Sub
فکر می کنم بخش try انجام نمی شه و فقط بخش Catch رو اجرا می کنه!
سپاس از شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.