mreza 31 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان من تبلیغات عددو روی برنامه فعال کردم و وقتی از manifest حالت test mode روی true هست همه چی درسته و پیغام تبریک و اینا میده. ولی وقتی test mode روی false قرار میدم و ریلیز میگیرم کلا دیگه هیچی نشون نمیده. کسی با این مشکل روبرو شده؟ به عدد هم ایمیل دادم جواب ندادن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/10/29, 23:24:59، mreza گفته است : سلام دوستان من تبلیغات عددو روی برنامه فعال کردم و وقتی از manifest حالت test mode روی true هست همه چی درسته و پیغام تبریک و اینا میده. ولی وقتی test mode روی false قرار میدم و ریلیز میگیرم کلا دیگه هیچی نشون نمیده. کسی با این مشکل روبرو شده؟ به عدد هم ایمیل دادم جواب ندادن! نگران نباشید الگوریتم های سیستم عدد عوض شده متناسب با جایگاه برنامه تبلیغ نشون میده بزودی برای شما هم تبلیغات نشون میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ باید برنامه شما تو کافه بازار تایید شه تا تبلیغات عدد فعال شن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza 31 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ برادر تایید شده که این سوالو پرسیدم تعداد دانلودشم 250 شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ در 22 دقیقه قبل، mreza گفته است : برادر تایید شده که این سوالو پرسیدم تعداد دانلودشم 250 شده اگه برنامه از حالت انتشار خارج شه تیم عدد رسانه رو رد میکنه قسمت رسانه ها تو پنل عدد رو ببینید که رد شده یا نه در غیر این صورت به نظرم بدون بررسی سورس امکان تشخیص نیست. راستی در صورت رد شدن یا تایید ایمیلی به شما ارسال میشه گفتگویی هم با تیم پشتیبانی عدد داشته باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza 31 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ در 22 ساعت قبل، reza644 گفته است : اگه برنامه از حالت انتشار خارج شه تیم عدد رسانه رو رد میکنه قسمت رسانه ها تو پنل عدد رو ببینید که رد شده یا نه در غیر این صورت به نظرم بدون بررسی سورس امکان تشخیص نیست. راستی در صورت رد شدن یا تایید ایمیلی به شما ارسال میشه گفتگویی هم با تیم پشتیبانی عدد داشته باشید ممنون از راهنماییاتون برنامه تو پنل عدد در حالت تایید شده است و در بازار هم منتشر است. سورس هم طبق راهنمای عدد است و گفتم که رو حالت test درست کار میکنه و مشکل وقتی پیش میاد که test رو از manifest برابر با false میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ در 20 دقیقه قبل، mreza گفته است : ممنون از راهنماییاتون برنامه تو پنل عدد در حالت تایید شده است و در بازار هم منتشر است. سورس هم طبق راهنمای عدد است و گفتم که رو حالت test درست کار میکنه و مشکل وقتی پیش میاد که test رو از manifest برابر با false میکنم یه گفتگویی با تیم عدد داشته باشید من چیزی فعلا به ذهنم نمیرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mreza 31
سلام
دوستان من تبلیغات عددو روی برنامه فعال کردم و وقتی از manifest حالت test mode روی true هست همه چی درسته و پیغام تبریک و اینا میده.
ولی وقتی test mode روی false قرار میدم و ریلیز میگیرم کلا دیگه هیچی نشون نمیده. کسی با این مشکل روبرو شده؟ به عدد هم ایمیل دادم جواب ندادن!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.