آرش 14 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ سلام اقا من وقتی سمپل Bottom navigation رو ران میکنم این ارور رو میده Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\nineoldandroid-2.4.0.jar حتی این کتابخونه رو هم انداختم تو پوشه کتابخونه هام بازم ران نمیشه و همین ارور رو میده در حالی که این کتابخونه تو فایلهام هست کمکم کنید. مسیر کتابخونه هم درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ سلام برادر همون فایلی رو که میگه از کتابخونه حذف کن بعد ران کن برنامتو ببین درست میشه اگه نشد سورس رو بزار من تست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اگر با راهنمایی آقا آرمین ، مشکلتون حل نشد ، سورس رو قرار بدین تا چک کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرش 14 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ نه سورس رو نمیشه قرار بدم مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آرش 14
سلام
اقا من وقتی سمپل Bottom navigation رو ران میکنم این ارور رو میده
Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\nineoldandroid-2.4.0.jar
حتی این کتابخونه رو هم انداختم تو پوشه کتابخونه هام بازم ران نمیشه و همین ارور رو میده در حالی که این کتابخونه تو فایلهام هست
کمکم کنید.
مسیر کتابخونه هم درسته
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.