android_rj 12 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان یه نفر درباره پر کردن اسپینر با گت المنت جامع و کامل میتونه کمکم کنه من تو انجمن هر چی نگاه کردم کد مشخصی که بتونم چیزی بفهمم پیدا نکردم متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، android_rj گفته است : ممنون جناب قاسمی... میشه یه نمونه کد بدی برای دریافت تگ های option چون من روش های مختلف تست گرفتم ولی نتیجه نگرفتم خواهش . For i = 0 To 5 WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('spiner',true,document.getElementsByTagName('option')['"&i&"'].innerHTML)") Next با کد بالا مقادیر تگ های option رو میگیرین و به ساب spiner میره . اینم ساب spiner : Sub spiner (item As String) Spinner1.Add(item) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
android_rj 12 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، مجتبی قاسمی گفته است : خواهش . For i = 0 To 5 WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('spiner',true,document.getElementsByTagName('option')['"&i&"'].innerHTML)") Next با کد بالا مقادیر تگ های option رو میگیرین و به ساب spiner میره . اینم ساب spiner : Sub spiner (item As String) Spinner1.Add(item) End Sub خیلی ممنون جناب قاسمی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ پاسخ دوم »» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
android_rj 12 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ متشکرم آقای نیکروان اما من کدی نمیبینم که با اون به اسپینر اضافه شده باشه دقیقا مشکلم اینکه چجوری valueهای تگ option رو به اسپینر اضافه کنم در پاسخ دوم روش select کردن رو گفته نه اضافه کردن به اسپینر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
android_rj 12 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ کسی نیس جواب سوال منو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ سلام ببین دوست عزیز شما باید اول اون تگ های option رو با استفاده از حلقه بگیرین و با callsub اونا رو داخل سابش به اسپینر اضافه کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
android_rj 12 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون جناب قاسمی... میشه یه نمونه کد بدی برای دریافت تگ های option چون من روش های مختلف تست گرفتم ولی نتیجه نگرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
android_rj 12
سلام دوستان
یه نفر درباره پر کردن اسپینر با گت المنت جامع و کامل میتونه کمکم کنه
من تو انجمن هر چی نگاه کردم کد مشخصی که بتونم چیزی بفهمم پیدا نکردم
متشکرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.