ssszmath 15 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ با سلام خدمت شما من یه برنامه با بیسیک ساختم که یه مشکل عجیب برام پیشومده اونم اینه که وقتی برنامه رو روی گوشی یا امولاتور اجرا میکنم یه صفحه سفید میاد و تا صفحه گوشی رو لمس نکنم برنامه لود نمیشه به محض لمس صفحه اکتیویتی لود میشه نمیدونم مشکل از کجاست ممنو از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ کدهای شروع برنامتون رو بزارید تا بهتر متوجه شیم..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ درود همینطور که دوست عزیزمون آقای @HS71 گفتند باید کدهاتون و ترجیحا سورس برنامتون رو قرار بدید تا بررسی کنیم همچین مشکلی بدون بررسی مستقیم سورس قابل تشخیص نیست موارد زیادی میتونه وجود داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ssszmath 15
با سلام خدمت شما
من یه برنامه با بیسیک ساختم که یه مشکل عجیب برام پیشومده اونم اینه که وقتی برنامه رو روی گوشی یا امولاتور اجرا میکنم یه صفحه سفید میاد و تا صفحه گوشی رو لمس
نکنم برنامه لود نمیشه به محض لمس صفحه اکتیویتی لود میشه نمیدونم مشکل از کجاست
ممنو از راهنماییتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.