hosseiny625 29 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سلام اول از همه اگه عنوان موضوع رو درست انتخاب نکردم معذرت میخوام. من میخوام یک MsgBox به کابر نشون بدم که توی این MsgBox یک edit text باشه که کاربر عددی رو وارد کنه و در نرم افزار از اون عدد استفاده کنم. چجوری میتونم اینو بسازم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، mostafa.kasiri گفته است : بفرمایید ممنون ولی نمیتونم از سایت فایلی دانلود کنیم ، دلیلش هم نمیدونم چیه . میشه توی پیکو فایل اپلودش کنید و لینک رو برام بفرستید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ بفرمایید mm لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseiny625 29
سلام
اول از همه اگه عنوان موضوع رو درست انتخاب نکردم معذرت میخوام.
من میخوام یک MsgBox به کابر نشون بدم که توی این MsgBox یک edit text باشه که کاربر عددی رو وارد کنه و در نرم افزار از اون عدد استفاده کنم.
چجوری میتونم اینو بسازم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.