msajad 501 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان من میخوام یک موزیک پلیر ساده بسازم خوب من نیاز دارم که هر چی فایل mp3 تو گوشی هست رو پیدا کنم و آردرسش رو بریزم تو دیتا بیس نرم افزار چه جورری توی sd جست جو کنم و فایل مورد نظر رو پیدا کنم وبعد ادرس و اسم mp3 رو تو دیتا بیس ذخیره کنم (فقط اضافه کردن و اپدیت ) 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهران محمودی 778 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ دوست عزیز کتابخانه آماده شد، به این تاپیک مراجعه کنید. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهران محمودی 778 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ شما باید تمامی فولدرها و فایل های موجود در کارت حافظه رو جستجو کنید و در صورت مغایرت نوع فایل با نوعی که شما مدنظر دارید (در اینجا mp3) نام و آدرس فایل رو در پایگاه داده خودتون ذخیره کنید ! میشه گفت سخت ترین کار در اینجا جستجو در تمامی پوشه ها هستش که با روش های عادی فکر نمیکنم ممکن باشه ! دنبال پیدا کردن راهی برای مشکل شما هستم، نتیجه رو در اولین فرصت به اطلاع شما میرسونم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام ببین این عکس ها رو load میکنه تو برنامه با کمی تغیرات میتونی موزیک ها رو بگیری Sub LoadImages Bitmaps.Initialize Dim files As List Dim imagesFolder As String imagesFolder = File.DirRootExternal & "/Images" If File.Exists(imagesFolder, "") = False Then ToastMessageShow("Images folder not found: " & CRLF & imagesFolder, True) Return End If files = File.ListFiles(imagesFolder) 'get all files in this folder For i = 0 To files.Size - 1 DoEvents 'required for the ProgressDialog animation Dim f As String f = files.Get(i) If f.ToLowerCase.EndsWith(".jpg") Then Dim b As Bitmap b.InitializeSample(imagesFolder, f, 200dip, 200dip) 'load the jpeg file and subsample it if it is too large. Bitmaps.Add(b) 'add the bitmap to the bitmaps list. If Bitmaps.Size > 50 Then Exit 'limit it to 50 images End If Next ToastMessageShow("Found " & Bitmaps.Size & " images", True) End Sub 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهران محمودی 778 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ ایمان کد تو درسته ! ولی خب شاید طرف عکس هاش توی پوشه دیگری به جز File.DirRootExternal & "/Images" باشه ! مثل من که خودم یه پوشه به اسم Pictures برای عکس هام توی کارت حافظه م ساختم ! این کد کاملا در نوع خودش درسته و تمامی عکس های موجود در فولدر Images که در داخل کارت حافظه قرار داره رو میگیره ، ولی من دنبال راهی هستم که کل کارت حافظه رو جستجو کنه و کل فایلهای مورد نظر (در اینجا آهنگ ) رو بیاره . نه فقط آهنگ هایی که در پوشه Musics هستن ! امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ واسه اینکار اول باید تمام فایل های sd رو بگیری بعد با تعریف یه حلقه به نوبت توشون جست و جو کنی خیلی سخت نیست راحته دقیقا شبیه همین کد که دادم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 msajad 501 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ آقا ایمان دسته حرفتون ولی اگه ادرس فایل ها. پوشه در پوشه باشه چی؟ مثل sd/media/music/album اگه کسی دسترسی به سایت مادر داره بره بپرسه شاید کتاب خونش موجود باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهران محمودی 778 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ من اون سایت رو کاملا جستجو کردم، احتمال 90درصد کتابخانه ای در این مورد نیست ! خودم در حال طراحی کتابخانه هستم، در صورت موفقیت کتابخانه در انجمن قرار خواهد گرفت. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 msajad 501 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ دوست عزیز کتابخانه آماده شد، به این تاپیک مراجعه کنید. اقا خیلی خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 amir54 138 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ دوست عزیز کتابخانه آماده شد، به این تاپیک مراجعه کنید. سلام من این کتابخانه رو می خواستم ولی صفحه ش رو پیدا نکردم لطفا دوباره بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من این کتابخانه رو می خواستم ولی صفحه ش رو پیدا نکردم لطفا دوباره بفرستید تاپیک مال 2 سال پیشه تاریخشو ببینید؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
msajad 501
سلام دوستان
من میخوام یک موزیک پلیر ساده بسازم
خوب من نیاز دارم که هر چی فایل mp3 تو گوشی هست رو پیدا کنم و آردرسش رو بریزم تو دیتا بیس نرم افزار
چه جورری توی sd جست جو کنم و فایل مورد نظر رو پیدا کنم
وبعد ادرس و اسم mp3 رو تو دیتا بیس ذخیره کنم (فقط اضافه کردن و اپدیت )
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده