hosseinkarimian 100 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام من میخوام toast message رو مثلا تا 5 ثانیه نشون بده راهی هست. یا اینکه یک toast message نشون بده و بعد اجرای دسوری بتوان آن را پنهان کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ درود کتابخانه ی AriaToast این قابلیت رو داره و میتونید Duration بهش بدید سایر کتابخانه های رایگان رو نمیدونم... صبر کنید تا دوستان شاید کتابخانه ی رایگانی معرفی کنند اما آریا هم قابلیت های حرفه ای داره و هم چیزی که میخواهید رو توی خودش داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ در 59 دقیقه قبل، مهدی ایزدی گفته است : درود کتابخانه ی AriaToast این قابلیت رو داره و میتونید Duration بهش بدید سایر کتابخانه های رایگان رو نمیدونم... صبر کنید تا دوستان شاید کتابخانه ی رایگانی معرفی کنند اما آریا هم قابلیت های حرفه ای داره و هم چیزی که میخواهید رو توی خودش داره. ممنون از شما من میخوام در سرویس اجرا بشه ،یعنی بعضی Toast ها هستند که باید کاربر برنامه رو باز کرده باشه تا نمایش داده بشه ،یعنی اگر کاربر برنامه رو بسته باشه در سرویس توست اجرا بشه نمایش داده نمیشه. من میخوام چه برنامه باز باشه چه برنامه بسته باشه در سرویس اگر Toast رو اجرا کنه نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۵ همه ی Toast ها توی سرویس هم کار میکنند تا جایی که من اطلاع دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinkarimian 100
با سلام من میخوام toast message رو مثلا تا 5 ثانیه نشون بده راهی هست.
یا اینکه یک toast message نشون بده و بعد اجرای دسوری بتوان آن را پنهان کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.