alireza_hsi 160 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان میتونید لطف کنید بفرمایید در این کتابخانه چطوری میشه با این خصیصه از یک صفحه عکس گرفت؟ من میکنم متاسفانه تصویر سیاه فقط میشه pdf.getPageBitmap کتابخانه پیوست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeedsoft 0 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ میشه یکی این کتابخونه رو درست و حسابی بذاره دانلود کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلام آقا این کتابخونه اصلا نمیدونم چشه؟!!! من دارم و خیلی هم نیاز دارم برای استفاده ولی اصلا برنامه هنگ میکنه و درست کار نمیکنه!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ کتابخانه دلچسبی نیست روی گوشی تست کنید روی شبیه سازها خطا می ده و جواب نمیگیریدو صفحه مشکی میاد . یعنی فایل apk رو باید روی گوشی بریزید تا نتیجه رو ببینید http://answercenter.ir/thread1090.html#post11074 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_hsi 160
سلام
دوستان میتونید لطف کنید بفرمایید در این کتابخانه چطوری میشه با این خصیصه از یک صفحه عکس گرفت؟
من میکنم متاسفانه تصویر سیاه فقط میشه
pdf.getPageBitmap
کتابخانه پیوست شد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.