shahab1392 47 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام خدمت تمام دوستان عزیزان در کتابخانه ACL یه قابلیتی به نام setZoomIn , setZoomOut جهت زوم کردن هستش خواستم بدونم چطور میشه این کار رو با استفاده از یکSeekBar این کار رو انجام داد ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ لطفا راهنمایی...؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ چرا دوستان راهنمایی نمیکنن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ببین با این عکس مشکل خودتو میفهمدی کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ببین با این عکس مشکل خودتو میفهمدی کجاست؟ میشه یکم بیشتر توضیح و راهنمایی کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ شهاب جان ببین دوست عزیز من اومدم این کتابخونه رو بررسی کردم اولا که خود کتابخانه Advanced Camera کلا مشکل داره و فقط با کتابخانه ACL میشه کار کرد یعنی همین کتابخانه ای که خود شما گذاشتید بهترین گذینه هست. در مرحله ی بعد باید بگم: Dim camera1 As AdvancedCamera camera1.Initialize(Panel1, "Camera1") Sub Camera1_Ready (Success As Boolean) If Success Then camera1.StartPreview Else ToastMessageShow("نمیتونه دوربین را باز کنه", True) End If End Sub 5 تا Button رو Add کن توی Designer و این کدها رو به ترتیب به Button هات بده: camera1.setZoom(2,"2.0","2.0") camera1.setZoom(3,"3.0","3.0") camera1.setZoom(4,"4.0","4.0") camera1.setZoomOut camera1.setZoomIn حالا فکر کنم بتونی خودت ادامه ی کار رو بری باز اگه نتونستی بگو Sample آماده کنم راستی: یک مشکل هم داره این کتابخانه که یک سری دسترسی های الکی رو به برنامه میده مثل ضبط صدا و ... *تعجب* اگه برنامه بخواد بره بازار ، باید کلی دلیل و مدرک بیاری تا برنامت رو قبول کنن *خوشمزه* موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moriii79 10 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ من فکر میکنم این باید باشه SeekBar1.Value= acl.setZoom لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ من فکر میکنم این باید باشه SeekBar1.Value= acl.setZoom با این کد نمیشه کسی از دوستان هست تا راهنمایی کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ درود کتابخانه acl رو پیوست کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اینم کتابخانه acl به همراه مثال البته مثال خودشه که داخل سایت اصلی گذاشته بودن ... لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ؟ Advanced Camera Library4.6.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab1392 47
با سلام خدمت تمام دوستان
عزیزان در کتابخانه ACL یه قابلیتی به نام setZoomIn , setZoomOut جهت زوم کردن هستش خواستم بدونم چطور میشه این کار رو با استفاده از یکSeekBar این کار رو انجام داد ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.