a.samiee 3 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان من موقعی که از ادیت تکست استفاده میکنم با اینکه تکست اون رو وسط چین میکنم ولی تکست (متن) دقیقا مرکز ادیت تکست قرار نمیگیره و همیشه بالاتر از مرکز هستش ! بد جور کلافم کرده ، راه حلش چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ edittext1.gravity = Gravity.CENTER&Gravity.CENTER_HORIZONTAL&Gravity.CENTER_HORIZONTAL تست کردم شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ درود EditText1.Gravity=Gravity.CENTER لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samiee 3 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ سلام ممنون از پاسختون ولی این هم جواب نداد !؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ در 43 دقیقه قبل، a.samiee گفته است : سلام ممنون از پاسختون ولی این هم جواب نداد !؟ این کار رو هم انجام بدید ببینید چیزی که میخواهید میشه یا خیر ؟ هر دو تنظیم رو انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samiee 3 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، mostafa.kasiri گفته است : edittext1.gravity = Gravity.CENTER&Gravity.CENTER_HORIZONTAL&Gravity.CENTER_HORIZONTAL تست کردم شد آقا ممنون این درسته جواب داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a.samiee 3
با سلام خدمت دوستان
من موقعی که از ادیت تکست استفاده میکنم با اینکه تکست اون رو وسط چین میکنم ولی تکست (متن) دقیقا مرکز ادیت تکست قرار نمیگیره و همیشه بالاتر از مرکز هستش !
بد جور کلافم کرده ، راه حلش چیه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.