houman_aria 2 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ یه مشکل دارم لطفا راهنمایی بفرمایید یه مولتی پنل ساختم که میخام با کلیک روی اون مولتی پنل اجزای داخلش رو آپدیت کنم و یا با کلیک بر روی یکی از اجزا داخل اون پنل دیگر اجزا رو آپدیت کنم به پنل ها و اجزا تگ اختصاص دادم که خود پنل و اجزا داخلش همه تگ یکسانی دارند مثلا پنل اول همه تگ ها 0 بعدی 1 و .. ممنون میشم کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
houman_aria 2 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ خودم تونستم انجام بدم وقت اسااااتید رو نمی گیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
houman_aria 2 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ خب این چند خط کد رو نمونه میزارم اگه کسی این مشکل رو داشت حداقل بدونه چیکار کنه البته بلد نیستم مثل دوستان یه جوری بنویسم که مثل خود محیط B4A بشه Dim p As Panel p = Sender For Each v As View In p.GetAllViewsRecursive If v Is Label And v.Tag == "تگ مورد نظر" Then Dim lbl As Label = v lbl.Text = "متن مورد نظر" End If If v Is Button And v.Tag == "تگ مورد نظر" Then Dim btn As Button = v btn.Enabled = False End If If v Is ImageView And v.Tag == "تگ مورد نظر" Then Dim img As ImageView = v img.Visible = True End If If v Is CheckBox And v.Tag == "تگ مورد نظر" Then Dim chek As CheckBox = v chek.Enabled = True End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
houman_aria 2
یه مشکل دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
یه مولتی پنل ساختم
که میخام با کلیک روی اون مولتی پنل اجزای داخلش رو آپدیت کنم
و یا با کلیک بر روی یکی از اجزا داخل اون پنل دیگر اجزا رو آپدیت کنم
به پنل ها و اجزا تگ اختصاص دادم که خود پنل و اجزا داخلش همه تگ یکسانی دارند
مثلا پنل اول همه تگ ها 0 بعدی 1 و ..
ممنون میشم کمک کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.