farboodj1375 30 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خدمت همه اساتید عزیز..عیدتون مبارک// من همونطوری که از عنوان تاپیک معلومه ، تو این قضیه گیر کردم .میشه عددی که داره توی EditText وارد میشه رو بصورت سه رقم سه رقم نشون داد؟!! واقعا بهش نیاز دارم. پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ سلام من فکر میکنم به کتابخونه ای نیاز نباشه حقیقتش سریع براتون کد نوشتم اگر مشکلی داشت بگید درست کنم . Sub Globals Dim Edit As EditText Dim i As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Edit.Initialize("Edit") Activity.AddView(Edit,0,40%y,40%x,10%y) Edit.InputType = Edit.INPUT_TYPE_NUMBERS Activity.Color = Colors.White End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Edit_TextChanged (Old As String, New As String) i = i+1 If i=3 Then Edit.Text=New&"," Edit.SelectionStart = New.Length+1 i=0 End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ با استفاده از کتابخانه core این فرمان قرار گذاشته شده : NumberFormat (Number As Double, MinimumIntegers As Int, MaximumFractions As Int) As String Converts the specified number to a string. The string will include at least Minimum Integers and at most Maximum Fractions digits. Example: Log(NumberFormat(12345.6789, 0, 2)) '"12,345.68" Log(NumberFormat(1, 3 ,0)) '"001" NumberFormat2 (Number As Double, MinimumIntegers As Int, MaximumFractions As Int, MinimumFractions As Int, GroupingUsed As Boolean) As StringConverts the specified number to a string. The string will include at least Minimum Integers, at most Maximum Fractions digits and at least Minimum Fractions digits. GroupingUsed - Determines whether to group every three integers. Example: Log(NumberFormat2(12345.67, 0, 3, 3, false)) '"12345.670" سه رقم سه رقم اعداد.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. عيد شما هم مبارک از کتابخونه ICOSstrings بايد استفاده کنيد. الان با موبايل اومدم. اگه ندارين بگين تا با يه مثال واستون بذارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farboodj1375 30 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ، خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون . این کتابخونه رو دانلود کردم ، ولی نحوه کارش رو نمیدونم ، اگه امکانش بود طریقه استفادش و یه مثال ساده از سه رقم سه رقم کردن بنویسید./ یک دنیا ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلام این برنامه میاد اول چک میکنه ببینه عدد وارد شده در ادیت تکست بر 3 بخش پذیره یا نه( برای جلوگیری از ارور برنامه) . اگه بخش پذیر بود که خب 3 تا 3تا با ویرگول یا هر چی خودتون خواستین جدا میکنه اگه بر 3 بخش پذیر نبود دسته های سه تایی رو مینویسه و از سمت راست ادیت تکست ، باقیمانده رو جدا کرده و به دنبالش اضافه میکنه. موفق باشین رمز فایل : basic4android.org Part 3.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farboodj1375 30 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ واقعا ممنون، ولی جسارتا فکر میکنم رمز فایل اشتباهه ، میشه یه بررسی بکنید؟!ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farboodj1375 30 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ ببخشید ، درست بود رمز. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ درسته . تایپ کنید خودتون بهتره و گزینه رو هم بزنید روی مشاهد تا رمز دیده شه درست میزنید یا خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farboodj1375 30 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ ببخشی فقط یه سوال این یه مشکلی داره ، ینی 3 رقم 3 رقم کردن رو از سمت راست انجام میده ینی شما اگه عدد 12345678 رو بهش بدید ؛ به این شکل خروجی میده : 123,456,78 در صورتی که باید به این شکل باشه : 12,345,678 میشه راهنماییم کنید؟ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ خب آره دیگه من فکر کردم شما همین رو میخوان. برنامه خیلی ساده است بخونیدش اگه باز هم سر در نیاوردین اصلاح کنم یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farboodj1375 30 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ نه من برای یه نرم افزار مالی میخوام ، که باید سه رقم سه رقم کردن از سمت راست انجام بشه . خیلی ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید که کجاشو اصلاح کنم.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ خدمت شما دوست عزیز اینم یکی دیگه : http://answercenter.ir/thread1781.html#post11242 اینم کتابخانه ها : http://answercenter.ir/thread1848.html سه رقم سه رقم.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ بجای کدهای قسمت Else اینا رو بذارین: S1=Str.StrLeft(EditText1.Text,M) L=L-M TXT=S1&"," M=M+1 For i=M To L Step 3 S=Str.Mid(EditText1.Text,i,3) TXT=TXT&S&"," Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farboodj1375 30 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ خدمت شما دوست عزیزاینم یکی دیگه : http://answercenter.ir/thread1781.html#post11242 اینم کتابخانه ها : http://answercenter.ir/thread1848.html سلام ؛ ممنون .کدتون کاملا درست بود . فقط یه مشکلی بود ؛ هرکاری میکردم که همونجوری که توی EditText داره تایپ میکنه کاربر ؛ همون موقع 3 رقم 3 رقم کردن انجام بشه و توی خود همون EditText دیده بشه. راهی نداره؟ هرکار میکردم ارور میداد. کدمو اینطوری نوشتم ارور میده : Sub EditText1_TextChanged (Old As String, new As String) Dim mys As String Dim NewMatn As String = EditText1.Text.Replace("," , "") For I = NewMatn.Length To 0 Step -3 If I > 3 Then mys = "," & str.Mid(NewMatn, I - 2, 3) & mys Else mys = str.Mid(NewMatn, 1, I) & mys End If Next EditText1.Text =mys EditText1.SelectionStart = EditText1.Text.Length End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ از اینم میشه استفاده کر د Dim str As String = edittext1.Text Dim i As Int Dim c As Int = 0 Dim str2 As String = "" For i = 0 To str.Length - 1 If c = 3 Then c = 0 str2 = str2 & "," End If c = c+1 str2 = str2 & str.CharAt(i) Next EditText2.Text = str2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farboodj1375 30 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون ؛ ولی مشکل کد شما اینه که سه رقم سه رقم رو از راست انجام نمیده . البته میشه اصلاحش کرد.ممنونم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ من فک کردم شما میخواین از چپ به راست جدا کنین اینم از سمت راست به چپ 3تا 3تا جدا میکنه Dim str As String = edittext1.Text Dim i As Int Dim c As Int = 0 Dim str2 As String = "" For i = str.Length - 1 To 0 Step -1 If c = 3 Then c = 0 str2 = "," & str2 End If c = c+1 str2 = str.CharAt(i) & str2 Next EditText2.Text = str2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ سلام تمام سورسا دانلود نمیشه نمیدونم چرا لطفا اگه میشه یه بار دیگه بفرستین خیلی بهش نیاز دارم از کدهایی که دادین استفاده کردم گذاشتم تو چنج ادی تکست هی لوپ میشه کرش میشه میپره بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farboodj1375 30
سلام خدمت همه اساتید عزیز..عیدتون مبارک//
من همونطوری که از عنوان تاپیک معلومه ، تو این قضیه گیر کردم .میشه عددی که داره توی EditText وارد میشه رو بصورت سه رقم سه رقم نشون داد؟!!
واقعا بهش نیاز دارم.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون....
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.