ali afrazi 47 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سلام چجوری میشه تم متریال دراورو به تم dark تغییر داد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، ali afrazi گفته است : سلام چجوری میشه تم متریال دراورو به تم dark تغییر داد ؟ سمپل خود کتابخونه رو دانلود کنید و ببینید مثال برای تم دارک داره بر اساس همان میتونید تنظیم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali afrazi 47 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سلام سمپلو دانلود کردم تمام جزئیاتشم بررسی کردم توخیلی از برنامه هامم ازش استفاده کردم .تو main fest هم چیزی درمورد تم دارک گفته نشده دوستان اگه راه حلشو میدونن خواهشا راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز به نظرم باید فایل xml رو ویرایش کنید <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar"> <item name="colorPrimary">#9c27b0</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="windowNoTitle">true</item> <item name="windowActionBar">false</item> <item name="actionBarSize">146dp</item> </style> </resources> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/08, 13:36:05، ali afrazi گفته است : سلام سمپلو دانلود کردم تمام جزئیاتشم بررسی کردم توخیلی از برنامه هامم ازش استفاده کردم .تو main fest هم چیزی درمورد تم دارک گفته نشده دوستان اگه راه حلشو میدونن خواهشا راهنمایی کنن احتمالا شما سمپل یه کتابخونه دیگه رو استفاده کردید وگرنه شما فقط کافی سمپل رو ران بگیرید متوجه میشید که تم دارک خودش زده بهش لطفا بدون بررسی چیزی نگید که سبب گمراهی بقیه دوستان دیگه هم میشیه من خودم مطمعن بودم که به شما میگم سمپل رو بررسی کنید باز هم میگم سمپل دانلود کنید متوجه میشید تم دارک چجوری بدید . B4A Library - MSMaterialDrawer | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ اگه به سایت اصلی دسترسی نداری از لینک زیر هم می تونی دانلود کنی لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali afrazi 47
سلام
چجوری میشه تم متریال دراورو به تم dark تغییر داد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.