sadegh_54 5 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان و اساتید.سوالم اینه که اگربخوام از یک کتابخانه در تمام اکتیویتی های یک برنامه استفاده کنم باید در هر اکتیویتی جداگانه اون کتابخانه رو معرفی کنم یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۵ درود این مورد مونده به سلیقه ی خودتون هم میتونید جداگانه تعریف کنید و هم میتونید فقط در یک اکتیویتی تعریفش کنید و در تمامی اکتیویتی ها ازش استفاده کنید اگر بخواهید در یک اکتیویتی تعریف کنید و در تمامی اکتیویتی مورد استفاده قرارش بدین ، باید اون مقدار رو در قسمت Sub Process_Globals ایجاد کنید و در اکتیویتی های دیگر ، اول اسم اکتیویتی رو باید بنویسید برای مثال ، ما در اکتیویتی main یک تایمر ایجاد کردیم Sub Process_Globals Dim timer1 As Timer End Sub و میخوام ازش در اکتیویتی دیگرم ، استفاده کنم برای مثال ، مقدار دهی اولیش رو در این اکتیویتی مشخص میکنم Main.timer1.Initialize("t1",5000) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sadegh_54 5
سلام خدمت دوستان و اساتید.سوالم اینه که اگربخوام از یک کتابخانه در تمام اکتیویتی های یک برنامه استفاده کنم باید در هر اکتیویتی جداگانه اون کتابخانه رو معرفی کنم یا نه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.