HAMEDDDR 15 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام من با توجه به اموزش های خوب استادان این سایت تنستم کتابی طراحی کنم ولی این ارورر اذیت میکنه میگه 87درصورتی ندارم چنین لاینی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سلام شما قسمتی از کدتون مقدار Null رو بر میگردونه. ببنید کجا از توابع درست استفاده نکردید، یا ورودی درست به تابع ندادید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سلام مجدد من یک سورس دیکه از همینحا گرفتم برای خودش کار میکنه ولی وقتی مشخصات با مشخصات دیتابیس جا به جا میکنم همین ارور میده سوال اخرم این line87 اصلان ندارم منظورش جیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ درود پس از اینکه مشخصات دیتابیس خودتون رو وارد میکنید و خود دیتابیس رو نیز به پروژتون اضافه میکنید ، از روی شبیه ساز ، برنامه رو بصورت کامل حذف کنید و سپس دوباره ران بگیرید ، حل میشه ، اگرم حل نشد ، سورس رو قرار بدین تا چک کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
HAMEDDDR 15
با سلام من با توجه به اموزش های خوب استادان این سایت تنستم کتابی طراحی کنم
ولی این ارورر اذیت میکنه
میگه 87درصورتی ندارم چنین لاینی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.