سلام خدمت دوستان و استادان
عاغا یه سوال
(اولش بگم که خیلی حرفه ای نیستم و کارامو با سرچ تو استک انجام میدم، اما برا این مورد گزینه خوبی پیدا نکردم )
من دسترسی روت رو به برنامم دادم و همینطوری دسترسی مدیریت حافظه (READ , WRITE ,...) اما مسئله ای که هست نمیشه با کلاس File خود جاوا مثلا فایلی رو در:
data/data/com.test.test/file/1.jpg/
رو حذف و یا به حافظه داخلی کپی کرد. این پکیج نیمی که نوشتم یه مثاله و میتونه پکیج نیم هر برنامهای باشه.ینی نمیخوام فقط تو فایل های اپ خودم این کار رو انجام بدم.
یه سورسی تو گیت پیدا کردم که انقد کلاسو کد داره گم میشم اما اون به کارم اومد
اگه کسی هست که بتونه اونو برام ادیت بزنه و جاهای مورد نیازشو فقط برام نگه داره (کپی و دیلیت) و بقیه رو حذف کنه و یا اینکه کسی بلده چجوری این کار هارو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنه
فدا مداتون
اینم لینک اون سورسه تو گیت GitHub - Chainfire/libsuperuser: Example code for "How-To SU"
اینم دستور ریمو فایل
سوال
mfbco1996 3
سلام خدمت دوستان و استادان
عاغا یه سوال
(اولش بگم که خیلی حرفه ای نیستم و کارامو با سرچ تو استک انجام میدم، اما برا این مورد گزینه خوبی پیدا نکردم )
من دسترسی روت رو به برنامم دادم و همینطوری دسترسی مدیریت حافظه (READ , WRITE ,...) اما مسئله ای که هست نمیشه با کلاس File خود جاوا مثلا فایلی رو در:
data/data/com.test.test/file/1.jpg/
رو حذف و یا به حافظه داخلی کپی کرد. این پکیج نیمی که نوشتم یه مثاله و میتونه پکیج نیم هر برنامهای باشه.ینی نمیخوام فقط تو فایل های اپ خودم این کار رو انجام بدم.
یه سورسی تو گیت پیدا کردم که انقد کلاسو کد داره گم میشم اما اون به کارم اومد
اگه کسی هست که بتونه اونو برام ادیت بزنه و جاهای مورد نیازشو فقط برام نگه داره (کپی و دیلیت) و بقیه رو حذف کنه و یا اینکه کسی بلده چجوری این کار هارو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنه
فدا مداتون
اینم لینک اون سورسه تو گیت
GitHub - Chainfire/libsuperuser: Example code for "How-To SU"
اینم دستور ریمو فایل
Shell.SU.run("rm data/data/com.test.test/file/1.jpg/");
کپی هم فک کنم با cp انجام شه دقیق نمیدونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.