Gray Mind 913 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوستان من دوتا لیست دارم از نوع استرینگ List<String> list1,list2 خوب حالا میخوام مقدار لیست اول رو با لیست دوم مقایسه کنم و ایتم های مساوی رو به یه لیست سوم اضافه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید دقیقا چیکار باید بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ این رو استفاده کن همینجوری نوشتم تستش نکردم ببین جواب میده یا نه public List<String> finalllist(List<String> list1,List<String> list2){ List<String> finalllist=new ArrayList<>(); for(int i=0;i<list1.size();i++){ String item1=list1.get(i); for(int j=i;j<list2.size();j++){ String item2=list2.get(j); if(item1.equalsIgnoreCase(item2)){ finalllist.add(item1); } } } return finalllist; } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gray Mind 913
سلام دوستان
من دوتا لیست دارم از نوع استرینگ List<String> list1,list2 خوب حالا میخوام مقدار لیست اول رو با لیست دوم مقایسه کنم
و ایتم های مساوی رو به یه لیست سوم اضافه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید دقیقا چیکار باید بکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.