mehrad 37 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام من يك برنامه پيامكي ديتابيس انلاين دارم يه كد يا سورس يا اموزش لازم دارم واس اينكه زمان اضافه شدن پيامك هارو نشون بده به طور مثال بنويس بالاي هر پيامك نيم ساعت پيش يا به هفته پيش يا يه ماه پيش خوشحال ميشم كمك كنيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سلام عزیزم خوش اومدی یه فیلد توی دیتابیستون درست کنید به اسم time و با php زمانی که چیز جدیدی پست میشه، تایم سرور رو بگیرید و ذخیره کنید وقتی هم میخواین زمان رو به برنامه بفرستید برای نمایش، با php چک بفرمایید که چقد با زمان فعلی تفاوت داره و بعد بگید مثلا 2 روز قبل و ... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrad 37 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ در 49 دقیقه قبل، shahab.es گفته است : سلام عزیزم خوش اومدی یه فیلد توی دیتابیستون درست کنید به اسم time و با php زمانی که چیز جدیدی پست میشه، تایم سرور رو بگیرید و ذخیره کنید وقتی هم میخواین زمان رو به برنامه بفرستید برای نمایش، با php چک بفرمایید که چقد با زمان فعلی تفاوت داره و بعد بگید مثلا 2 روز قبل و ... موفق باشید ممنون از پاسخ شما ولي واقعيت مطلب من زياد وارد نيستم اگه امكانش هست سورس يا كد قرار بدين ممنون ميشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ عزیز وارد نیستید واجب نیست یه دفعه ای این برنامه رو بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrad 37 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ در 12 دقیقه قبل، AmirGholami گفته است : عزیز وارد نیستید واجب نیست یه دفعه ای این برنامه رو بنویسی اگه به اين حرف شما فكر ميكردم تا اينجا هم نميرسيدم بزرگوار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، mehrad گفته است : ممنون از پاسخ شما ولي واقعيت مطلب من زياد وارد نيستم اگه امكانش هست سورس يا كد قرار بدين ممنون ميشم طبق گفته ی دوستان ، شما ابتدا آموزشهای مقدماتی را پشت سر بگذاری تا درک مطالب براتون آسانتر بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrad 37 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ در 11 دقیقه قبل، رضا صبوری گفته است : طبق گفته ی دوستان ، شما ابتدا آموزشهای مقدماتی را پشت سر بگذاری تا درک مطالب براتون آسانتر بشه ممنون ولي به جواب نرسيدم موفق باشيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrad 37
با سلام
من يك برنامه پيامكي ديتابيس انلاين دارم
يه كد يا سورس يا اموزش لازم دارم واس اينكه زمان اضافه شدن پيامك هارو نشون بده
به طور مثال بنويس بالاي هر پيامك نيم ساعت پيش يا به هفته پيش يا يه ماه پيش
خوشحال ميشم كمك كنيد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.