sajadakbari 163 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من میخوام با نرم افزار mx player یه فایل رو باز کنم. توی کلیک باتن اینجوری نوشتم. Sub Button4_Click Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser("MX Player:///android_asset/3listen-enrique.mp3")) End Sub اما هر چی روی باتن کلیک میشه کار نمیکنه. نرم افزار هم نصب هست. اگه بخوام یه فایل یا یه ادرس رو با این روش باز کنم باید چی بنویسم؟ کمک کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما مگه میخواید OpenBrowser(وب) رو باز کنید یا آهنگ پخش کنید؟؟؟ شما بیا از این خاصیت استفاده کن PlayAudio بیا جای openbrowser بنویس و اوکد که شما بعدش نوشتید من مطمعن نیستم ولی شما با PlayAudio یه بار امتحان کنید ببنید چی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ از این دستور استفاده کنید : Sub MXPlayer(sUrl As String) Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize(Intent1.ACTION_VIEW,sUrl) Intent1.SetComponent("com.mxtech.videoplayer.ad/.ActivityScreen") StartActivity(Intent1) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
من میخوام با نرم افزار mx player یه فایل رو باز کنم.
توی کلیک باتن اینجوری نوشتم.
اما هر چی روی باتن کلیک میشه کار نمیکنه. نرم افزار هم نصب هست.
اگه بخوام یه فایل یا یه ادرس رو با این روش باز کنم باید چی بنویسم؟
کمک کنید لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.