reza_mehrabian1995 2 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ سلام .من یه برنامه دارم میسازم و از SLIDING MENU WRAPPER باید اسنفاده کنم .اول ایراد میگرفت که فایل JAR پیدا نمیشه بعد از کلی جستجو یه فایل ساپورت ورژن گیرآوردم و اجرا شد حالا موقع اجرای برنامه روی شبیه ساز برنامه متوقف میشه .بایدچکار کنم اروری هم که توی لوگ میاد main_create_menu (java line: 359) java.lang.NoClassDefFoundError: com.jeremyfeinstein.slidingmenu.lib.R$styleable لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza_mehrabian1995 2 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ کسی نیست کمک کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز یه سورس از همین کتابخونه ی sliding menuwrapper رو خدمتتون قرار میدم ، ببینید میتونید باهاش مشکلتون رو برطرف کنید slidemenu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza_mehrabian1995 2 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون از لطفتون ...ولی رمز داره فایلها رمز رو هم لطف می کنید؟ و اینکه دقیقا فایل ها رو بعد از اکسترکت کردم کدوماشو توی لایبرری بریزم ؟ تمام فایلها با پوشه یا فقط فایلهای XML , JAR رو خارج کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza_mehrabian1995 2 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ رمزشو گیر آوردم ولی باز همون ارور بالا رو داد . فایلاهای xml , jar رو انتقال دادم توی لایبرری حتی فایل ساپورت رو هم . کامپایل میشه ولی شبیه ساز که بالا میاد برنامه متوقف میشه و همون ارور که بالا فرستادم دوباره میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza_mehrabian1995 2
سلام .من یه برنامه دارم میسازم و از SLIDING MENU WRAPPER باید اسنفاده کنم .اول ایراد میگرفت که فایل JAR پیدا نمیشه بعد از کلی جستجو یه فایل ساپورت ورژن گیرآوردم و اجرا شد حالا موقع اجرای برنامه روی شبیه ساز برنامه متوقف میشه .بایدچکار کنم
اروری هم که توی لوگ میاد
main_create_menu (java line: 359)
java.lang.NoClassDefFoundError: com.jeremyfeinstein.slidingmenu.lib.R$styleable
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.