mehrad 37 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان من ميخوام اين صفحه رو كه ساختم www.ceza.ir/time.php رو توي يه ليبيل داخل b4a بيارم ولي متاسفانه بجاي خروجي كد هاي اين صفحه رو مياره داخل ليبيل اين كد دانلود php Sub Button1_Click InsertPerson.Initialize("InsertP", Me) InsertPerson.download2("http://ceza.ir/time.php", Array As String ()) End Sub من ميخوام خروجي رو كه ساعت و تاريخ هست فقط رو نشون بده نه كد صفحه php رو ممنون ميشم همياري كنيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز، من بررسی کردم ولی این مشکل شما وجود نداره! خروجی داده میشه نه کد php . مشکل از درخواستیه که میفرستید، بجای کد زیر: Array As String() بنویسید Null و تست کنید که آیا درست میشه یا نه!؟ هرچند که بجای اینکه بنویسید Null میتونید از متد Download استفاده کنید که اصلا پارامتر ورودی هم نمیگیره. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrad 37 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، AMiN.M7892 گفته است : سلام دوست عزیز، من بررسی کردم ولی این مشکل شما وجود نداره! خروجی داده میشه نه کد php . مشکل از درخواستیه که میفرستید، بجای کد زیر: Array As String() بنویسید Null و تست کنید که آیا درست میشه یا نه!؟ هرچند که بجای اینکه بنویسید Null میتونید از متد Download استفاده کنید که اصلا پارامتر ورودی هم نمیگیره. موفق باشید دوست عزيز انگار نتونستم منظورمو بگم من فايل php رو توي مرور گر اجرا ميكنم خروجي رو فقط نشون ميده يعني همون ساعت و تاريخ اما وقتي ميارمش داخل b4a داخل ليبيل كد اون صفحه رو مياره و خروجي رو كه ساعت و تاريخ هست رو نمياره از چه كدي استفاده كنم تا فقط خروجي رو نشونم بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrad 37
با سلام خدمت دوستان
من ميخوام اين صفحه رو كه ساختم
www.ceza.ir/time.php
رو توي يه ليبيل داخل b4a بيارم ولي متاسفانه بجاي خروجي كد هاي اين صفحه رو مياره داخل ليبيل
اين كد دانلود php
Sub Button1_Click
InsertPerson.Initialize("InsertP", Me)
InsertPerson.download2("http://ceza.ir/time.php", Array As String ())
End Sub
من ميخوام خروجي رو كه ساعت و تاريخ هست فقط رو نشون بده نه كد صفحه php رو
ممنون ميشم همياري كنيد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.