blueblog 2 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ من اسم دیتابیسم pm هست و داخلش tblpayamak رو با آیدی(شماره) و متن گذاشتم و کاری کردم با یک لیبل تمام متن ها بیان فایل mp3 دارم برای هرکدوم که میخوام با فشاردادن ی دکمه داخل لیبل صدای همون متن خونده بشه کسی میتونه کمکم کنه لطفا ضروریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، blueblog گفته است : نشدوقتی نصب میکنم و کلیک میکنم ارور میده درود به اینصورت کدهارو وارد کنید Dim iz As Button iz=Sender mp.Load(File.DirAssets,iz.Tag) If mp.IsPlaying Then mp.Stop Else mp.Play End If در کل میشه گفت که کدهای کلی اینا هستن Sub Process_Globals Dim sql1 As SQL End Sub Sub Globals Dim mp As MediaPlayer Private ScrollView1 As ScrollView Private Panel1 As Panel Private Button1 As Button Private Label1 As Label Dim cur1 As Cursor Dim stop As Int = 3%y End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("scroll_lay") If File.Exists(File.DirInternal,"mp3.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"mp3.db",File.DirInternal,"mp3.db") End If If sql1.IsInitialized = False Then sql1.Initialize(File.DirInternal,"mp3.db",True) End If cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) p.LoadLayout("panel_lay") Label1.Text=cur1.GetString("matn") Label1.Gravity=Gravity.CENTER stop=stop+35%y ScrollView1.Panel.Height=stop Button1.Text="play" Button1.Tag = cur1.GetString("mp3") mp.Initialize2("mp") Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Dim iz As Button iz=Sender mp.Load(File.DirAssets,iz.Tag) If mp.IsPlaying Then mp.Stop Else mp.Play End If End Sub اسم دیتابیس mp3.db هستش نام جدول داخل دیتابیس tbl1 واس تکست لیبل هم از ستون matn استفاده شده تکست باتن ها play درضمن اسم آهنگهارو با پسوند قرار دادم صد درصد هم جواب داده و تست شده هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
blueblog 2 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ نشدوقتی نصب میکنم و کلیک میکنم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ فایل های mp3 رو توی پوشه files در محل ذخیره پروژه بریزید توی دیتابیستون هم مثلا ستونی دارید به اسم sound توی ستون sound فقط اسم موزیک هارو بدون .mp3 قرار میدید sub btn_click cur = sql.execQuery("SELECT * FROM tbl WHERE id = 1") cur.position = 0 dim mp as mediaPlayer mp.load(file.dirAssets,cur.getString("sound")&".mp3") mp.Play end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
blueblog 2
من اسم دیتابیسم pm هست و داخلش tblpayamak رو با آیدی(شماره) و متن گذاشتم و کاری کردم با یک لیبل تمام متن ها بیان
فایل mp3 دارم برای هرکدوم که میخوام با فشاردادن ی دکمه داخل لیبل صدای همون متن خونده بشه
کسی میتونه کمکم کنه
لطفا ضروریه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.