H4N9_0V3R 7 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوستان سایت بکتوری کتابخانه ای برای b4a نداره با پشتیبانی تماس گرفتم بهم فایل جاواشو دادن کسی میتونه رپ کن کتابخانه رو؟ backtory_java_sdk_all_0_3_0_java.jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز، این سرویس برای محیط های غیربومی توسعه، وب سرویسی رو ارائه دادن که با استفاده از اون میشه در این محیط ها مثل بیسیک و زامارین و... از این سرویس استفاده کرد. درحال نوشتن این کتابخونه براساس این وب سرویس ها هستم و شما هم میتونید اگر نیاز فوری به استفاده از این سرویس دارید با استفاده از همان وب سرویسی که ارائه شده به توسعه برنامه تون بپردازید. راهنمای وب سرویس هم در سایتشون موجوده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۷ در در 1395/11/14, 08:05:39، AMiN.M7892 گفته است : سلام دوست عزیز، این سرویس برای محیط های غیربومی توسعه، وب سرویسی رو ارائه دادن که با استفاده از اون میشه در این محیط ها مثل بیسیک و زامارین و... از این سرویس استفاده کرد. درحال نوشتن این کتابخونه براساس این وب سرویس ها هستم و شما هم میتونید اگر نیاز فوری به استفاده از این سرویس دارید با استفاده از همان وب سرویسی که ارائه شده به توسعه برنامه تون بپردازید. راهنمای وب سرویس هم در سایتشون موجوده. ببین من توی قسمت لوگینش موندم هرکار میکنم میگه یوزر پست اشتباهه کد بخش لوگینش تو بیسیکو میشه بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.