yaser_b4a 131 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام چطور میشه یه msgbox را با استفاده از کد بست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سلام منظورتون فکر کنم اینه که یه تایمر بذارید و باکد بسته بشه. اگه جاوا بود میشد متغیر alertDialog رو عمومی تعریف کرد و توی یه تایمر بست. alert.dismiss(); فکر نکنم با بیسیک بشه. شایدم بشه من ندونم. یا اینکه یه مسیج باکس رپ کنیم واسه بیسیک و یا قبلا رپ شده باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ در 17 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است : سلام منظورتون فکر کنم اینه که یه تایمر بذارید و باکد بسته بشه. اگه جاوا بود میشد متغیر alertDialog رو عمومی تعریف کرد و توی یه تایمر بست. alert.dismiss(); فکر نکنم با بیسیک بشه. شایدم بشه من ندونم. یا اینکه یه مسیج باکس رپ کنیم واسه بیسیک و یا قبلا رپ شده باشه. بله منظورم همینه.با استفاده از کتابخانه javaobject نمیشه متغیر alertdialog تعریف و استفاده کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ در واقع میخوام از کتابخانه xtraview استفاده کنم.که میشه توش یه لیوت را لود کرد و میخوام با button موجود در اون لیوت dialog بسته بشه.لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yaser_b4a 131
با سلام
چطور میشه یه msgbox را با استفاده از کد بست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.