majid08 266 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سلام و عرض ادب من یک لای اوت xml دارم توی بیسیک لود کردم توی پنل ولی ساب CheckBox _CheckedChange(Checked As Boolean) کار نمیکنه میدونم باید با جاوا حل شه ولی نمیدونم چطور یعنی کدش رو نمیدونم دوستان و اساتید گرامی لطف کنید راهنمایی کنید ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سلام لایوت رو چطوری لود کردید؟ و لطفاً xml چک باکس رو قرار بدید اینجا که توی لایوت هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ در 14 دقیقه قبل، پژمان نیکروان گفته است : سلام لایوت رو چطوری لود کردید؟ و لطفاً xml چک باکس رو قرار بدید اینجا که توی لایوت هست. Dim newx As XmlLayoutBuilder newx.LoadXmlLayout(Panel,"send_matn") این هم xml چک باکس <CheckBox android:layout_width="150dp" android:layout_height="35dp" android:id="@+id/CheckBox" android:gravity="center" android:tag="CheckBox" /> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ ایدی رو تغییر بدید: android:id="@+id/checkbox1" این کدهای جاوا رو ایجاد کنید: #if java import anywheresoftware.b4a.BA; import android.widget.CheckBox; import android.widget.CompoundButton; import android.widget.CompoundButton.OnCheckedChangeListener; public void setCheckChange(final BA ba){ CheckBox ch=(CheckBox) findViewById(R.id.checkbox1); ch.setOnCheckedChangeListener(new OnCheckedChangeListener() { @Override public void onCheckedChanged(CompoundButton arg0, boolean cheacked) { ba.raiseEventFromUI(this, "ch_checkedchange",new Object[]{cheacked}); } }); } #End If بعد از لود لایوت رویداد رو ایجاد کنید: Dim r As Reflector Dim j As JavaObject j.InitializeContext j.RunMethod("setCheckChange",Array As Object(r.GetActivityBA)) بعد این رویداد رو ایجاد و ازش استفاده کنید: Sub ch_CheckedChange(Checked As Boolean) End Sub تست نکردم. شاید یه اشکالاتی داشته باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ در 7 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است : ایدی رو تغییر بدید: android:id="@+id/checkbox1" این کدهای جاوا رو ایجاد کنید: #if java import anywheresoftware.b4a.BA; import android.widget.CheckBox; import android.widget.CompoundButton; import android.widget.CompoundButton.OnCheckedChangeListener; public void setCheckChange(final BA ba){ CheckBox ch=(CheckBox) findViewById(R.id.checkbox1); ch.setOnCheckedChangeListener(new OnCheckedChangeListener() { @Override public void onCheckedChanged(CompoundButton arg0, boolean cheacked) { ba.raiseEventFromUI(this, "ch_checkedchange",new Object[]{cheacked}); } }); } #End If بعد از لود لایوت رویداد رو ایجاد کنید: Dim r As Reflector Dim j As JavaObject j.InitializeContext j.RunMethod("setCheckChange",Array As Object(r.GetActivityBA)) بعد این رویداد رو ایجاد و ازش استفاده کنید: Sub ch_CheckedChange(Checked As Boolean) End Sub تست نکردم. شاید یه اشکالاتی داشته باشه. سلام من این رو نوشتم Dim r1 As Reflector Dim j1 As JavaObject j1.InitializeContext j1.RunMethod("setCheckChange",Array As Object(r1.GetActivityBA)) از این خط خطا میگیره j1.RunMethod("setCheckChange",Array As Object(r1.GetActivityBA)) خطا java.lang.reflect.InvocationTargetException لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ در 10 ساعت قبل، majid08 گفته است : از این خط خطا میگیره یعنی وقتی اجرا کردید رو حالت دیباگ گذاشتید ازاین خط ایراد گرفت؟ اگه ممکنه فایل لایوت تون رو بذارید خودم تست کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/14, 16:31:58، پژمان نیکروان گفته است : ایدی رو تغییر بدید: android:id="@+id/checkbox1" این کدهای جاوا رو ایجاد کنید: #if java import anywheresoftware.b4a.BA; import android.widget.CheckBox; import android.widget.CompoundButton; import android.widget.CompoundButton.OnCheckedChangeListener; public void setCheckChange(final BA ba){ CheckBox ch=(CheckBox) findViewById(R.id.checkbox1); ch.setOnCheckedChangeListener(new OnCheckedChangeListener() { @Override public void onCheckedChanged(CompoundButton arg0, boolean cheacked) { ba.raiseEventFromUI(this, "ch_checkedchange",new Object[]{cheacked}); } }); } #End If بعد از لود لایوت رویداد رو ایجاد کنید: Dim r As Reflector Dim j As JavaObject j.InitializeContext j.RunMethod("setCheckChange",Array As Object(r.GetActivityBA)) بعد این رویداد رو ایجاد و ازش استفاده کنید: Sub ch_CheckedChange(Checked As Boolean) End Sub تست نکردم. شاید یه اشکالاتی داشته باشه. سلام من این رو نوشتم Dim r1 As Reflector Dim j1 As JavaObject j1.InitializeContext j1.RunMethod("setCheckChange",Array As Object(r1.GetActivityBA)) از این خط خطا میگیره j1.RunMethod("setCheckChange",Array As Object(r1.GetActivityBA)) خطا java.lang.RuntimeException: Method: setCheckChange not matched. من نمیتونم دیباگ بگیرم xml رو کامل پیوست میکنم فقط میخام از چکباکس داخلش استفاده کنم بقیه مشکلی نداره ممنونم send_matn لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ در 14 ساعت قبل، majid08 گفته است : xml رو کامل پیوست میکنم فقط میخام از چکباکس داخلش استفاده کنم بقیه مشکلی نداره سلام مجدد تست کردم مشکی نبود و رویداد چک باکس کار کرد. نمونه سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام و عرض ادب
من یک لای اوت xml دارم
توی بیسیک لود کردم توی پنل
ولی ساب CheckBox _CheckedChange(Checked As Boolean) کار نمیکنه
میدونم باید با جاوا حل شه ولی نمیدونم چطور یعنی کدش رو نمیدونم
دوستان و اساتید گرامی لطف کنید راهنمایی کنید
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.