edris1380 2 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ سلام میخواستم بپرسم که چطوری میتونم یه تایمری رو توی برنامه فعال کنم که بعد از بسته شدن برنامه هم فعال بمونه و بعد از تموم شدن یه نوتیفیکیشن بده من از سرویس ماژول استفاده کردم ولی هرکاری میکنم جواب نمیده میشه یه کدی بزارید تا قشنگ بتونم یاد بگیرم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سلام این کد ها رو در سرویس قرار دادید؟ #StartAtBoot: True #StartCommandReturnValue:android.app.Service.START_STICKY لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
edris1380 2 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
edris1380 2
سلام میخواستم بپرسم که چطوری میتونم یه تایمری رو توی برنامه فعال کنم که بعد از بسته شدن برنامه هم فعال بمونه و بعد از تموم شدن یه نوتیفیکیشن بده من از سرویس ماژول استفاده کردم ولی هرکاری میکنم جواب نمیده میشه یه کدی بزارید تا قشنگ بتونم یاد بگیرم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.