HAMEDDDR 15 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام ببخشید من یک کتاب دعا نوشتن البته بسیار ساده دوتا سوال دارم اول بعد خروجی برنامه دیدم بالا و پایین دعا خالیه دعا وسط صفحه چکارش کنم از اول صفحه بیاد?!? دوما دعا با صوت اگر بخوام چند دعا اضافه کنم همرا با صوت باید صوت بریزم داخل دیتابیس?!? میشه برای قسمت صوت یک لیست درست کرد کاربر خودش نوع دعا انتخاب کنه?!? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ برا بالا و پایین بودنش فک میکنم باید خود لیبلتو ببری بالا برای صوتم که اگر تعدادش کمه تو پوشه فایل بزاری بهتره اگرم زیاده لینک دانلودش بزار اگ کاربر خواست ،دانلودش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ نه داداشم درست نشد اخه یکدونه تنظیمات اندازه متن بالای همون صفحه گذاشتم متن بزرگ کوچیک کنه وقتی بزرگ میکنه اندازه متن کل متن نشون نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/15, 09:12:35، mahdi tahan گفته است : برا بالا و پایین بودنش فک میکنم باید خود لیبلتو ببری بالا برای صوتم که اگر تعدادش کمه تو پوشه فایل بزاری بهتره اگرم زیاده لینک دانلودش بزار اگ کاربر خواست ،دانلودش کن سورس بفرستم یک نگاهی کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ خوب باید یک حداقلی برای بزرگ کردن متنت بزاری دیگ. مشکلی نیست سورسو بفرست یا کدها تو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
HAMEDDDR 15
با سلام
ببخشید من یک کتاب دعا نوشتن البته بسیار ساده دوتا سوال دارم
اول بعد خروجی برنامه دیدم بالا و پایین دعا خالیه دعا وسط صفحه چکارش کنم از اول صفحه بیاد?!?
دوما دعا با صوت اگر بخوام چند دعا اضافه کنم همرا با صوت باید صوت بریزم داخل دیتابیس?!?
میشه برای قسمت صوت یک لیست درست کرد کاربر خودش نوع دعا انتخاب کنه?!?
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.