HAMEDDDR 15 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام این کتاب خونه وقتی فعال میکنم ارور میده مشگلش از چی میتونه باشه؟ B4A version: 6.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) ObfuscatorMap.txt file created in Objects folder. Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error ERROR: resource directory 'c:\program files\android\android-sdk\support\support\v7\appcompat\res' does not exist لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، HAMEDDDR گفته است : با سلام این کتاب خونه وقتی فعال میکنم ارور میده مشگلش از چی میتونه باشه؟ B4A version: 6.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) ObfuscatorMap.txt file created in Objects folder. Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error ERROR: resource directory 'c:\program files\android\android-sdk\support\support\v7\appcompat\res' does not exist sdk شما ناقص هست ریسورس های راه اندازی اپکامپت رو نداربد باید اس دی کی رو بروز کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، امین پوراباذری گفته است : sdk شما ناقص هست ریسورس های راه اندازی اپکامپت رو نداربد باید اس دی کی رو بروز کنید با سلام چطوری باید به روز رسانی کنم؟چی سرچ کنم دانلود کنم ببخشیدا من خیلی مبتدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، HAMEDDDR گفته است : با سلام چطوری باید به روز رسانی کنم؟چی سرچ کنم دانلود کنم ببخشیدا من خیلی مبتدیم باید برید بخش sdkmanager خودتان هیتلر شکن خودتون فعال کنید یا از روش های دیگه ای که داخل نت هست استفاده کنید و موارد که نیاز به اپدیت دارن اپدیت کنید یا اینکه اس دی کی رو به صورت افلاین از سایت هایی که دارن دانلود کنید . کلا در این زمینه اگر سرچ کنید زیاد بحث شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ در 15 دقیقه قبل، امین پوراباذری گفته است : باید برید بخش sdkmanager خودتان هیتلر شکن خودتون فعال کنید یا از روش های دیگه ای که داخل نت هست استفاده کنید و موارد که نیاز به اپدیت دارن اپدیت کنید یا اینکه اس دی کی رو به صورت افلاین از سایت هایی که دارن دانلود کنید . کلا در این زمینه اگر سرچ کنید زیاد بحث شده داداش دستد درد نکنه ببین این ارور از همون دلیلیش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ در 17 ساعت قبل، HAMEDDDR گفته است : داداش دستد درد نکنه ببین این ارور از همون دلیلیش؟ نه این ارور مربوط به یکی از این دو دلیل میشه دلیل اول شماره برنامه حال حاضر شما از اونی که روی گوشی نصب هست کمتر هست . دلیل دوم ساین کی این برنامه مطابقت نداره با ساین کی برنامه ای دیگر با همین پکیج نیم که روی گوشی نصب دارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
HAMEDDDR 15
با سلام
این کتاب خونه وقتی فعال میکنم ارور میده مشگلش از چی میتونه باشه؟
B4A version: 6.50
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.02s)
ObfuscatorMap.txt file created in Objects folder.
Compiling layouts code. (0.00s)
Organizing libraries. (0.00s)
Generating R file. Error
ERROR: resource directory 'c:\program files\android\android-sdk\support\support\v7\appcompat\res' does not exist
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.