Mehdi.s 173 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز من میخوام وقتی اسکرول ویو موقعیتش به اخر صفحه رسید، یه کاری انجام بشه. از عصر دارم تلاش میکنم سرچ میکنم اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم. این ساب هم به هیچ وجه کار نکرد. Sub sv_ScrollChanged(Position As Int) If sv.ScrollPosition = 100%y Then ExitApplication End If End Sub کسی میتونه این کار رو انجام بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ فکر میکنم بدونم مشکل کجاست! اگر شما اسکرول ویو رو با کد به اکتیویتی اضافه کرده باشید و بجای متد Initialize2 از متد Initialize استفاده کرده باشید، در این صورت رویداد ScrollChanged اجرا نمیشه!! این مورد رو بررسی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، AMiN.M7892 گفته است : فکر میکنم بدونم مشکل کجاست! اگر شما اسکرول ویو رو با کد به اکتیویتی اضافه کرده باشید و بجای متد Initialize2 از متد Initialize استفاده کرده باشید، در این صورت رویداد ScrollChanged اجرا نمیشه!! این مورد رو بررسی کنید. بله درسته. مشکل همینی بود که فرمودید دیروز از سایت مرجع پیدا کردم. وقتی از Initialize استفاده میکنیم ساب ScrollChanged اجرا نمیشه.! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ در هم اکنون، مهدی صیدی عشقی گفته است : سلام خدمت دوستان عزیز من میخوام وقتی اسکرول ویو موقعیتش به اخر صفحه رسید، یه کاری انجام بشه. از عصر دارم تلاش میکنم سرچ میکنم اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم. این ساب هم به هیچ وجه کار نکرد. Sub sv_ScrollChanged(Position As Int) If sv.ScrollPosition = 100%y Then ExitApplication End If End Sub کسی میتونه این کار رو انجام بده؟ سلام چون متدی تو بیسیک نیست پس مجبوری کد ها رو ترکیب کنی Dim s As String = 100000000000 ' یه متغییر عدد یا متن بساز و مقدارش رو این همه بزار Dim t,tt As Timer ' دو تا تایمر بساز t.Initialize("t",300) ' تایمر ها رو به همین مقدار که دادم مقدار دهی کن tt.Initialize("tt",300) t.Enabled = True ' تو اکتیویتی کریت ، تایمر اول رو فعال کن Sub t_Tick ' این رویداد تایمر اول ScrollView1.FullScroll(True) tt.Enabled = True t.Enabled = False End Sub Sub tt_Tick ' این رویداد تایمر دوم s = ScrollView1.ScrollPosition ScrollView1.FullScroll(False) tt.Enabled = False End Sub Sub ScrollView1_ScrollChanged(Position As Int) ' این هم رویداد اسکرول پوزیشن If Position = s Then Msgbox("رسیدیم به آخر","") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ متاسفانه کار نکرد! اصلا انگار ساب ScrollChange اجرا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mehdi.s 173
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام وقتی اسکرول ویو موقعیتش به اخر صفحه رسید، یه کاری انجام بشه.
از عصر دارم تلاش میکنم سرچ میکنم اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم.
این ساب هم به هیچ وجه کار نکرد.
کسی میتونه این کار رو انجام بده؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.