سیدمحمد 248 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوستان وقتتون بخیر. دوستان چرا وقتی برای یک کلید، مثلا برای کلید بک (Back) توی ساب Keypress دستور وارد میکنیم، باقی کلیدها دیگه طبق معمول کار نمیکنند؟ من برای کلید برگشت یا همون Back یک دستور وارد کردم ولی الان کلیدهای کم و زیاد کردن صدا کار نمیکنن و باید برای اون ها هم کد وارد کنم تا عمل کنند. این مشکل راه حلش چیه؟ چکار کنم که وقتی برای یکی دو کلید کد خاصی وارد میکنم مابقی کلیدها طبق روال معمول عمل کنند. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، آرمین رمضانی گفته است : واسه من کار میکنه و مشکلی نداره بدون کد نویسی ! رو گوشی امتحان میکنید ؟ بله روی رو گوشی مختلف و تبلت امتحان کردم در 1 ساعت قبل، AMiN.M7892 گفته است : دوستان ظاهرا متوجه مشکل نشدند، منظور ایشون اینه که اگه مثلا برای یک دکمه کد عملکرد خاصی مینویسند، بقیه دکمه ها مثل روال معمول عمل نمی کنند و درواقع منتظر کدی هستند که براشون نوشته شده باشه! ولی من خودم با عقلم جور در نمیاد این اتفاق... روی چند دستگاه تست کنید ببینید همینجوریه؟ بله تست کردم همین مشکل وجود داره. چطور برای شما این مشکل نیست؟ امتحان کردین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ وقتی شما شرط مینویسین اگر دکمه گوشی برابر بود با دکمه (عقب) اونوقت دستورات مخصوص خودش رو میزارین و دکمه دیگر سخت افزاری عمل نمیکنه دیگه مشکلی که هست حتما از جای دیگه ی.. فقط وقتی دکمه های دیگه عمل نمیکنه که دستور شرطی نزاشته باشی و همه دکمه ها اونوقت همون کاری رو انجام میده که داخل ساب زیر نوشته باشی بدون شرط، اما اگه شرط زیر رو بزاری فقط دکمه عقب باید کار کنه و بقیه هم سالم کار مخصوص به خودشو میکنند. Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then دستورات End If End Sub الان با زدن دکمه ولوم تو برنامتون چه عملی اتفاق میفته؟ و با دکمه بک چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۶ در در 1395/11/17, 18:31:13، HS71 گفته است : الان با زدن دکمه ولوم تو برنامتون چه عملی اتفاق میفته؟ و با دکمه بک چی؟ دکمه بک کار میکنه اما ما بقی دکمه ها خیر. دوستان این کدی هست که نوشتم: Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And panel2.Visible= True Then panel2.Visible = False Panel3.Visible = False panel2.RemoveView Else If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And panel2.Visible = False Then Panel3.Visible = False StartActivity(Second_Main) End If Return True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۶ در 58 دقیقه قبل، سیدمحمد گفته است : دکمه بک کار میکنه اما ما بقی دکمه ها خیر. دوستان این کدی هست که نوشتم: Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And panel2.Visible= True Then panel2.Visible = False Panel3.Visible = False panel2.RemoveView Else If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And panel2.Visible = False Then Panel3.Visible = False StartActivity(Second_Main) End If Return True End Sub خب تو در هرصورت داری true رو بازگشت میدی و معلومه که هر دکمه ای زده بشه عملکرد اصلیش متوقف میشه به این صورت عمل کن و کدی که بهت میدم جایگزین کن : Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And panel2.Visible= True Then panel2.Visible = False Panel3.Visible = False panel2.RemoveView Return True Else If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And panel2.Visible = False Then Panel3.Visible = False StartActivity(Second_Main) Return True End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سلام خوشگل پسر ساعت 1 انجمن فعاله میبینی کدوم انجمن انقدر خوبه اخه منظورتو متوجه نشدم اما اینو ببین به کارت میاد Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then 'pm baraye click bargasht basic4android.org Else If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_MENU Then 'pm baraye click Menu basic4android.org End If End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، آرمین رمضانی گفته است : سلام خوشگل پسر ساعت 1 انجمن فعاله میبینی کدوم انجمن انقدر خوبه اخه منظورتو متوجه نشدم اما اینو ببین به کارت میاد Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then 'pm baraye click bargasht basic4android.org Else If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_MENU Then 'pm baraye click Menu basic4android.org End If End Sub موفق باشید ممنون. ولی من هم همینطور کدها رو مینویسم. متوجه منظورم نشدید. الان شما برای کلید های بک و منو کد نوشتید. اگر برنامه رو ران کنید و امتحان کنید میبینید که برای مثال کلید افزایش و کاهش صدا کار نمیکنه. و باید براشون کد بنویسیم تا کار کنند. منظورم اینه که نمیشه کاری کرد که کلیدهایی که براشون کدنویسی نکردیم، طبق روال قبلی کار کنند و نیازی به کد نداشته باشند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ واسه من کار میکنه و مشکلی نداره بدون کد نویسی ! رو گوشی امتحان میکنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ درود کلید برگشت ، برای بازگشت به یک اکتیویتی خاص Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = 4 Then StartActivity(page) End If Return False End Sub برای خروج از نرم افزار با دو بار لمس Sub Process_Globals Dim tmExit As Timer Dim intExit As Byte = 0 End Sub Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean Select KeyCode Case KeyCodes.KEYCODE_BACK If intExit = 1 Then StopService(Starter)' سرویس رو هم استوپ کردیم ExitApplication else if intExit = 0 Then intExit = intExit + 1 ToastMessageShow("لطفاً کلید بازگشت را مجدداً فشار دهید",False) tmExit.Enabled = True Return True End If End Select End Sub Sub tmExit_Tick intExit = 0 tmExit.Enabled = False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ دوستان ظاهرا متوجه مشکل نشدند، منظور ایشون اینه که اگه مثلا برای یک دکمه کد عملکرد خاصی مینویسند، بقیه دکمه ها مثل روال معمول عمل نمی کنند و درواقع منتظر کدی هستند که براشون نوشته شده باشه! ولی من خودم با عقلم جور در نمیاد این اتفاق... روی چند دستگاه تست کنید ببینید همینجوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ در 16 دقیقه قبل، AMiN.M7892 گفته است : دوستان ظاهرا متوجه مشکل نشدند، منظور ایشون اینه که اگه مثلا برای یک دکمه کد عملکرد خاصی مینویسند، بقیه دکمه ها مثل روال معمول عمل نمی کنند و درواقع منتظر کدی هستند که براشون نوشته شده باشه! ولی من خودم با عقلم جور در نمیاد این اتفاق... روی چند دستگاه تست کنید ببینید همینجوریه؟ خوشگل پسر من گفتم که !! برادر رضا صبوری بد متوجه شدند!وکدی رو که مخصوص این سوال نبود رو دادند! روی گوشی من مشکلی پیش نمیاد و باقی دکمه ها به خوبی عمل میکنند! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیدمحمد 248
سلام دوستان وقتتون بخیر.
دوستان چرا وقتی برای یک کلید، مثلا برای کلید بک (Back) توی ساب Keypress دستور وارد میکنیم، باقی کلیدها دیگه طبق معمول کار نمیکنند؟
من برای کلید برگشت یا همون Back یک دستور وارد کردم ولی الان کلیدهای کم و زیاد کردن صدا کار نمیکنن و باید برای اون ها هم کد وارد کنم تا عمل کنند.
این مشکل راه حلش چیه؟ چکار کنم که وقتی برای یکی دو کلید کد خاصی وارد میکنم مابقی کلیدها طبق روال معمول عمل کنند.
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.