z-des 0 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سلام این مشکل رو چجوری حل کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
z-des 0 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ دوستان کسی پاسخ گو نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
z-des 0 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ یکی بگه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
z-des 0 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ ??? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ در 32 دقیقه قبل، z-des گفته است : ??? در در 1395/11/17, 16:51:34، z-des گفته است : سلام این مشکل رو چجوری حل کنم؟؟ سلام دوست عزیز نسخه Java SE Runtime Environment شما نسخه قدیمی هست شما باید نسخه 8 رو دانلود و نصب کنید از این لینک میتونید دانلود و نصب کنید و آموزش نصب هم داره دانلود Java SE Runtime Environment (JRE) v8 Update 121 + v7 Update 80 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
z-des 0 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون ولی پاک کردم داخل یک درایو دیگه نصب کردم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
z-des 0
سلام این مشکل رو چجوری حل کنم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.