haspic123 34 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ دوستان سلام من وقتی برای انتخاب عکس روی پنل از دوربین گوشی استفاده می کنم دکمه ثبت(✓) که زدم مینویسه گالری متوقف شد کسی می تونه کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ بچه جواب همه لالمونی گرفتید چتونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ کدهاتون رو قرار بدید تا بشه مشکل رو بررسی کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ این پروژه خدمت شما camera پلتفرم هم تبلت مدیا پد ایکس وان با اندروید ۴.۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ لطفا جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/18, 21:15:08، haspic123 گفته است : این پروژه خدمت شما camera پلتفرم هم تبلت مدیا پد ایکس وان با اندروید ۴.۴ سلام من نگاه کد ها نکردم با گوشی هستم. روی گوشی های دیگه تست کردید باز همینطوره. ممکن هست از گوشی شما باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ سلام مارکت ایران اپس به این مورد گیر داده که دوربین هنگام ثبت عکس پیغام خطا میده بعد با تبلت خودم هم تست می کنم می نویسه متاسفانه گالری متوقف شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان سلام
من وقتی برای انتخاب عکس روی پنل از دوربین گوشی استفاده می کنم دکمه ثبت(✓) که زدم
مینویسه گالری متوقف شد
کسی می تونه کمک کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.