haspic123 34 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 دوستان سلام من وقتی برای انتخاب عکس روی پنل از دوربین گوشی استفاده می کنم دکمه ثبت(✓) که زدم مینویسه گالری متوقف شد کسی می تونه کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 بچه جواب همه لالمونی گرفتید چتونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 کدهاتون رو قرار بدید تا بشه مشکل رو بررسی کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 این پروژه خدمت شما camera پلتفرم هم تبلت مدیا پد ایکس وان با اندروید ۴.۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 لطفا جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 در در 1395/11/18, 21:15:08، haspic123 گفته است : این پروژه خدمت شما camera پلتفرم هم تبلت مدیا پد ایکس وان با اندروید ۴.۴ سلام من نگاه کد ها نکردم با گوشی هستم. روی گوشی های دیگه تست کردید باز همینطوره. ممکن هست از گوشی شما باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 سلام مارکت ایران اپس به این مورد گیر داده که دوربین هنگام ثبت عکس پیغام خطا میده بعد با تبلت خودم هم تست می کنم می نویسه متاسفانه گالری متوقف شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان سلام
من وقتی برای انتخاب عکس روی پنل از دوربین گوشی استفاده می کنم دکمه ثبت(✓) که زدم
مینویسه گالری متوقف شد
کسی می تونه کمک کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.