keivan 29 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوستان... من با هر کتابخونه ای که مربوط به دوربین باشه امتحان کردم وقتی عکس میگیرم باهاش عکس رو تو حالتی که گرفته میشه نشون نمیده یعنی وقتی من تو حالت عمودی عکس میگیرم تصویر افقی ذخیره میشه!! میخواستم بدونم مشکل از کجاس لطفا راهنمایی کنید... ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ یعنی چی تصویر افقی ذخیره میشه؟ توی فایل منیجر گوشی افقی نشون میده؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keivan 29 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، AMiN.M7892 گفته است : یعنی چی تصویر افقی ذخیره میشه؟ توی فایل منیجر گوشی افقی نشون میده؟؟ آره تو فایل منیجر افقی ذخیره میشه و تو اکتیویتی بعدی هم که ازش استفاده می کنم افقی میاد تو ایمیج ویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
keivan 29
سلام دوستان...
من با هر کتابخونه ای که مربوط به دوربین باشه امتحان کردم وقتی عکس میگیرم باهاش عکس رو تو حالتی که گرفته میشه نشون نمیده یعنی وقتی من تو حالت عمودی عکس میگیرم تصویر افقی ذخیره میشه!! میخواستم بدونم مشکل از کجاس لطفا راهنمایی کنید... ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.