رفتن به مطلب
  • 0

درخواست سورس یا راهنمایی جهت تبدیل متن فینگلیش به فارسی

mohsen.sh59

سوال

سلام. فکر میکنم عنوان تاپیک گویاست و منظور بنده رو میرسونه. از دوستان عزیز میخوام اگه سورس کدی در مورد تبدیل متون فینگلیش به فارسی دارن، عنایت کنند و اینجا به اشتراک بذارن. عزیزانی که تجربه‌ای در این زمینه دارن لطفا راهنمایی کنند. تو چند انجمن دیگه هم مطرح کردم ولی متاسفانه تا به حال نتیجه نگرفتم. 

من از تابع Replace استفاده کردم و اومدم با دوتا ادیت تکست تو یکیش متن رو وارد کردم و تو دیگری تبدیلش رو نشون دادم. درکل قسمت مهم سوالم پاراگراف زیر هست که:

چطور میتونم شرط بذارم که اگر اولین یا آخرین حرف کلمه بود، به یه کاراکتر خاصی تبدیل کنه. یعنی تو کل متن "s" هارو به "س" و "b" هارو به "ب" تبدیل کنه اما مثلا اگه حرف "s" تو اول کلمه بود به "ع" و حرف "b" اگه تو آخر کلمه بود به "گ" تبدیل کنه. فقط مشکلم اینه. اینو بخاطر تبدیل صحیح مصوّت‌ها میخوام. ممنون از راهنمایی دوستان

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوست عزیز،

این یه کم نیاز به فکر و وقت گذاشتن داره...:pardon:

درمورد تبدیل فینگلیش به فارسی من تا حالا فقط یکی دو تا سایت دیدم و نه چیز دیگه که اونها هم خیلی درست حسابی نیستن و غلط دارن.

البته فینگلیش هم بخاطر بی قاعده بودنش نمیشه ساده براش چیزی نوشت.

درمورد سوال دوم هم، بنظرم شما یک تابع بنویسید که بیاد یک رشته رو که جلمه هست رو بگیره و یک آرایه از کلمات اون جمله رو برگردونه.

بعد یک تابع دیگه بنویسید که بیاد تک به تک کلمات رو براساس نیازتون Replace کنه.

برای اینکه بفهمید یک کلمه اولش فلان حرف رو داره یا آخرش هم میتونید از متد های EndWith و StartWith برای رشته ها استفاده کنید.

بعد هم یک تابع بنویسید که کلمات جدا شده رو دوباره پشت سر هم قرار بده و جمله رو برگردونه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...