naeini89 30 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ سلام ، من یه سوال دارم که این رو چطوری ساختن دیالوگ هست یا چیزه دیگه مثلا وقتی روی باتن کلیک می کنی یه پنل باز بشه و لیست فونتا رو بیاره و نوشته هر فونت با خود اون فونت ست باشه عنونش رو نمیدونستم باید چی بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ برای اینکار خودتون دیالوگ درست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، AMiN.M7892 گفته است : برای اینکار خودتون دیالوگ درست کنید. منم برا همین راهنمایی خواستم چطوری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ با استفاده از پنل و لایوت میتونید اینکارو کنید، در این باره جستجو کنید "ساخت دیالوگ دستی" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naeini89 30
سلام ،
من یه سوال دارم که این رو چطوری ساختن
دیالوگ هست یا چیزه دیگه
مثلا وقتی روی باتن کلیک می کنی یه پنل باز بشه و لیست فونتا رو بیاره
و نوشته هر فونت با خود اون فونت ست باشه
عنونش رو نمیدونستم باید چی بزنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.