ali.1020 98 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ سلام همین اول کار بگم سرچ کردم ولی مطلبی که میخاستم نبود توی دیتابیس آنلاین چه جوری باید دسته بندی انجام بدیم؟(php) برای دیتابیس آفلاینو بلدم باید یه فیلد اضافه کنیم و بقیه ماجرا ممنون میشم کامل توضیح بدید هم سمت سرورشو هم تو توی محیط b4a به چه صورته اینو دیدم ولی برای این موضوع نمیدونم چه کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ توی دیتابیس آنلاین هم با دیتابیس آفلاین فرقی نداره. روش کار اینه که شما یک جدول میسازید مثلا تحت عنوان tblCategory بعد مثلا دو تا فیلد ID و CatName قرار میدید و بعد دسته ها رو به ترتیب وارد میکنید. بعد وقتی خواستید یک محتوا به جدول اصلی محتوا تون اضافه کنید در یک فیلد به نام CatID میاید و ID دسته رو قرار میدید. بعد هم میتونید براساس ID دسته، هرنوع هیتلر یا جستجویی انجام بدید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ در 56 دقیقه قبل، AMiN.M7892 گفته است : توی دیتابیس آنلاین هم با دیتابیس آفلاین فرقی نداره. روش کار اینه که شما یک جدول میسازید مثلا تحت عنوان tblCategory بعد مثلا دو تا فیلد ID و CatName قرار میدید و بعد دسته ها رو به ترتیب وارد میکنید. بعد وقتی خواستید یک محتوا به جدول اصلی محتوا تون اضافه کنید در یک فیلد به نام CatID میاید و ID دسته رو قرار میدید. بعد هم میتونید براساس ID دسته، هرنوع هیتلر یا جستجویی انجام بدید. موفق باشید. میشه بیشتر توضیح بدید مخصوصا سمت b4a که به چه نحوی اطلاعات میگیریم و نمایش میدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ شما برای انجام اینکار نیاز دارید یکی از آموزش ها یا سورس های ارتباط با دیتابیس آنلاین(سرور) رو ببینید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali.1020 98
سلام
همین اول کار بگم سرچ کردم ولی مطلبی که میخاستم نبود
توی دیتابیس آنلاین چه جوری باید دسته بندی انجام بدیم؟(php)
برای دیتابیس آفلاینو بلدم باید یه فیلد اضافه کنیم و بقیه ماجرا
ممنون میشم کامل توضیح بدید هم سمت سرورشو هم تو توی محیط b4a به چه صورته
اینو دیدم ولی برای این موضوع نمیدونم چه کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.