taha1371 84 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ یه اپ ساده نظر لطفا محاسبه وام و سپرده - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ داداش برنامه بدرد بخوریه با اینکه خیلی مثلش زیاده اما باز برای جمع کردن پوش و اینا خوبه فقط یه چیزی هست که خیلی خیلی مهمتر از اونیه که نشون میده اونم گرافیک برنامه هستش سعی کن گرافیکو قشنگ در بیاری متریال یا تخت یا معمولی هرچی باشه مهم نیست مهم اینه که جوری باشه به دل کاربر بشینه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، Gray Mind گفته است : داداش برنامه بدرد بخوریه با اینکه خیلی مثلش زیاده اما باز برای جمع کردن پوش و اینا خوبه فقط یه چیزی هست که خیلی خیلی مهمتر از اونیه که نشون میده اونم گرافیک برنامه هستش سعی کن گرافیکو قشنگ در بیاری متریال یا تخت یا معمولی هرچی باشه مهم نیست مهم اینه که جوری باشه به دل کاربر بشینه موفق باشی میشه شما بگید من چه کار کنم که بدل بشینه من مبتدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، taha1371 گفته است : میشه شما بگید من چه کار کنم که بدل بشینه من مبتدیم خوب ببین بقیه برنامه ها چجوریه ظاهرشون الگو بگیر مثلا به نظر من میتونی سود کل و سود ماهانه و اینارو توی دیالوگ نمایش بدی یا صفحه اول دوتا باتن که گذاشتی واقعا هیچ جذابیتی نداره میتونی یه عکس با فتوشاپ بسازی بذاری به جاش برای هرکدوم که قشنگ طراحی کنش خیلی چیزا هستش که ظاهر برنامه رو خیلی خیلی بهتر از این ظاهر معمولی میکنه یکم بگرد و ببین و الگو بگیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.