mehrad 37 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام من يه برنامه پيامكي دارم ميخوام واسه رفرش مطالبش از pull to refresh استفاده كنم واسه مولتي پنل ممنون ميشم كمك كنيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ جست و جو کنید هست این کتابخانش : AHSwipeToRefresh1_10.rar اینم سورس البته مال وب ویو هست خودت درست کن SwipeToRefresh.rar سوالی بود در خدمتم (اگر بلد بودم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrad 37 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ در 14 دقیقه قبل، mostafa.kasiri گفته است : جست و جو کنید هست این کتابخانش : AHSwipeToRefresh1_10.rar اینم سورس البته مال وب ویو هست خودت درست کن SwipeToRefresh.rar سوالی بود در خدمتم (اگر بلد بودم) ممنون از پاسخ و راهنمايي شما واقعيتش من اين سورس رو داشتم ولي نميدونم واسه مولتي پنل چيكارش كنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ واسه مولتی پنل هم با این سورس فرقی نداره. باید Children سوایپ رو از وب ویو به Scrollview تغییر بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrad 37
با سلام
من يه برنامه پيامكي دارم ميخوام واسه رفرش مطالبش از pull to refresh استفاده كنم
واسه مولتي پنل
ممنون ميشم كمك كنيد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.