alireza_hsi 160 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من با استفاده از videoview ویدئو افلاین اجرا میکنم اما متاسفانه نمیدونم چرا انقدر کوچیک میاد و هیچ گزینه ای هم برای بزرگ کردن یا فول اسکرین پیدا نکردم اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید. فرمت هم mp4 و 3gp تست کردم تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ درود مشکل شما با کتابخانه VideoViewExt قابل حل شدن است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ شما دارید لینک بدید ؟ من نتونستم از سایت اصلی دانلود کنم ظاهرا باید لایسنس داشته باشی یعنی هیچ راهی جز این نیست؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_hsi 160
سلام
من با استفاده از videoview ویدئو افلاین اجرا میکنم اما متاسفانه نمیدونم چرا انقدر کوچیک میاد و هیچ گزینه ای هم برای بزرگ کردن یا فول اسکرین پیدا نکردم
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید.
فرمت هم mp4 و 3gp تست کردم
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.