Radius 89 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۵ سلام من از کتابخانه درون پرداخت کافه بازار استفاده میکنم برای خرید سکه اما مشکل اینجاست که وقتی کاربر یک بار یه چیزی رو میخره . باز دوباره نمیتونه اونو بخره میخواستم بپرسم چجوری میشه حل کردش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۵ بستگی به کدهاتون داره. کدهاتون رو قرار بدید تا بررسی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ این کد های منه ولی خب بعد از این که یکبار خرید میکنی دیگه هربار روی Button بزنی بهت سکه میده Sub Globals Dim Bazar As BillingManager_b4a_org Private WebView1 As WebView Private Button1 As Button Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Main") Bazar.Initialize("Buy","MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBrwC5N5XLO25rG4SxHnu+MrvwUK/32bO8CUD5XXVrMAsVBmLCqYlZ2B2muHJCzjsglqYSBKMxLsUGET/LigknhLWjSMZ++OgzICgzq9P0Je7hbepCUuHm2SUWGY6umOykUR7f5lPkuogxTovhrQz9lBhrH9bvmnw6H4BA4y8+iOWwq29vruoD5j+3ACFN1h4VD33U0tqlfSrnoyjbRswQI+I6hUowv8j5DA9uQfPiaWcCAwEAAQ==") Label1.Text = "1" End Sub Sub Button1_Click Bazar.RequestPayment("TEST","inapp","TEST") End Sub Sub Buy_PurchaseCompleted (Success As Boolean,Product As Purchase) If Success = True Then If Product.DeveloperPayload = "TEST" Then Label1.Text = Label1.Text + 1 End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Radius 89
سلام
من از کتابخانه درون پرداخت کافه بازار استفاده میکنم برای خرید سکه
اما مشکل اینجاست که وقتی کاربر یک بار یه چیزی رو میخره . باز دوباره نمیتونه اونو بخره
میخواستم بپرسم چجوری میشه حل کردش؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.