dostmobile 329 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوستان و اساتید محترم یه طرحی دارم که باید با پنل اوکاردیون بسازم دقیاقا میشه با پنل اوکاردیون مث گیف بالا بسازمش ولی نمونه و مثالی ندارم ازش امید اقاخانی یه سمپل گزاشته که متاسفانه کار نمیکنه اگر دوستان بتونن کتابخونه یا سمپلی رو اماده کنن ممنون میشم البته یه مثال با expandablePanel دیدم ولی متاسفانه چنگی به دل نمیزنه و زیبایی کار رو از بین میبره اگر دقت کنید گیف بالا رو آیتم دیگه کلیک شه,آیتم باز بسته میشه ولی expandablePanel جالب نیس خیلی لنگشم و 24 ساعت تمام جستجو کردم پیشاپیش تشکر از همگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed692 37 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ اریا التیمیت دارن همچین قابلتی فکر کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ منظورتون اریا لیسته؟ شما دیدین همچین متدی رو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان و اساتید محترم
یه طرحی دارم که باید با پنل اوکاردیون بسازم
دقیاقا میشه با پنل اوکاردیون مث گیف بالا بسازمش ولی نمونه و مثالی ندارم ازش
امید اقاخانی یه سمپل گزاشته که متاسفانه کار نمیکنه
اگر دوستان بتونن کتابخونه یا سمپلی رو اماده کنن ممنون میشم
البته یه مثال با expandablePanel دیدم ولی متاسفانه چنگی به دل نمیزنه و زیبایی کار رو از بین میبره
اگر دقت کنید گیف بالا رو آیتم دیگه کلیک شه,آیتم باز بسته میشه
ولی expandablePanel جالب نیس
خیلی لنگشم و 24 ساعت تمام جستجو کردم
پیشاپیش تشکر از همگی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.