arefhoot 91 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوستان عزیز بنده قبلا لایوت ها رو از طریق دیزاین اضافه کردم الان دارم از طریق کد این کار رو میکنم با این مشکل مواجع شدم کسی میتونه کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ به نظر من که همه چیز ردیفه!!! اینم کد اکتیویتی ماین #Region Project Attributes #ApplicationLabel: تست #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: portrait #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim timersplash As Timer End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim ImageView1 As ImageView End Sub #AdditionalRes: ..\res Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("l1") Dim rip1 As RippleView rip1.Initialize(ImageView1,Colors.darkGray,400,False) timersplash.Initialize("timersplash",2000) timersplash.Enabled=True End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub timersplash_tick StartActivity("books") Activity.Finish End Sub ببینید دوستان گل من قبل از هر بار ادیت سورس کدهام یه فایل پشتیبان ازشون با فرمت زیپ ذخیره میکنم بار اخری که ادیت زدم این مشکل پیش اومد تا یادم نرفته بگم وقتی که برنامه رو اجرا میکنم میتونم راحت کامپایلش کنم و خروجی apk رو بگیرم اما تا میرم توو دیزاین و بدون هیچ ادیتی دوباره اجرا میکنم همین ارور بالایی رو میده پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrad 37 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ احتمال زياد از نسخه b4a باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
karizmatik163 9 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ داخل اکتیویتی اصلیتون یعنی main داخل ساب create کدی اشتباه وارد کردین که بعد کامپایل موقع ران ایراد میگیره ازش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز این عکس یه خطایی رو از main و اکتیویتی کریت نشون میده لطفا کد اون قسمت رو بزارید تا بهتر بتونن کمکتون کنن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز، کدهاتونو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arefhoot 91
سلام دوستان عزیز
بنده قبلا لایوت ها رو از طریق دیزاین اضافه کردم الان دارم از طریق کد این کار رو میکنم
با این مشکل مواجع شدم
کسی میتونه کمک کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.