omidquest 41 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۵ دوستان عزیز سلام من یه برنامه دارم که از دیتا بیس افلاین استفاده میکنه برنامه که اجرا میشه اون دیتا بیس در صورت موجود نبودن در حافظه داخلی کپی میشه و برنامه شروع به کار میکنه حالا میخواستم بدونم اگر بخوام ساختار دیتا بیس رو تغییر بدم ، مثلا یه تعداد فیلد یا تیبل به اون اضافه کنم یا کم کنم تکلیف اپدیت برنامه چی میشه چطوری به برنامه بفهمونم دیتا بیس قبلب رو پاک کنه و از این دیتا بیس استفاده کنه؟؟ ایا راهی هست که نخوام کاربر رو مجبور به حذف نسخه قبلی و نصب نسخه جدید کنم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۵ بله عزیز میشه یه فیلد به نام version بزار تو دیتابیست و به صورت زیر عمل کن Dim ST ,STNew As SQL Dim crVersie As Cursor Dim VersieOld,VersieNew As String If File.Exists(File.DirDefaultExternal, "db.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"db.db", File.DirDefaultExternal,"db.db") ST.Initialize(File.DirDefaultExternal, "db.db", False) StartActivity(youractivitymain) Else If File.Exists(File.DirDefaultExternal, "db.db") = True Then File.Copy(File.DirAssets,"db.db", File.DirRootExternal,"db2.db") STNew.Initialize(File.DirRootExternal, "db2.db", False) ST.Initialize(File.DirDefaultExternal, "db.db", False) crVersie = ST.ExecQuery("Select * FROM version") crVersie.Position = 0 VersieOld = crVersie.GetString("version") crVersie = STNew.ExecQuery("Select * FROM version") crVersie.Position = 0 VersieNew = crVersie.GetString("version") crVersie.Close If VersieNew <> VersieOld Or VersieOld = "" Then ST.Close STNew.Close File.Delete(File.DirDefaultExternal, "db.db") File.Copy(File.DirRootExternal, "db2.db", File.DirDefaultExternal, "db.db") File.Delete(File.DirRootExternal, "db2.db") StartActivity(youractivitymain) End If End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omidquest 41
دوستان عزیز سلام
من یه برنامه دارم که از دیتا بیس افلاین استفاده میکنه
برنامه که اجرا میشه اون دیتا بیس در صورت موجود نبودن در حافظه داخلی کپی میشه و برنامه شروع به کار میکنه
حالا میخواستم بدونم اگر بخوام ساختار دیتا بیس رو تغییر بدم ، مثلا یه تعداد فیلد یا تیبل به اون اضافه کنم یا کم کنم تکلیف اپدیت برنامه چی میشه
چطوری به برنامه بفهمونم دیتا بیس قبلب رو پاک کنه و از این دیتا بیس استفاده کنه؟؟
ایا راهی هست که نخوام کاربر رو مجبور به حذف نسخه قبلی و نصب نسخه جدید کنم؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.