رفتن به مطلب
  • 0

ایجاد اکتیویتی با استفاده از دیتابیس

عباس

سوال

درود...!
مشکلم دوستان !اینه ، من یه کتاب میخام بنویسم که توی اون بیشتر از ۱۰۰ تیتر یا موضوع وجود داره حالا من اگه برای هر موضوع یه اکتیویتی باز کنم این خیلی وقت میگیره مسلما کاری خوبی هم نیست.
من تمام اطلاعات را از دیتابیس فراخوانی کردم توی لیست ویو ....منظورم ستون تیتر هستش ،حالا میخام کاری کنم که وقتی کاربر روی گزینه اول در لیست ویو کلیک کرد حالا ستون متن باز بشه ...! امید وارم که منظورمو گرفته باشید ؟ روش فراخوانی من از نوع عصری است دوستان یعنی از کتابخونه فراخوانی استفاده نکردم. 
میشه یه خواهش دیگه هم داشته باشم ؟استفاده کتابخونه فراخوانی نسخه سوم رو هم بذارید.
پیشاپیش ممنون از همه دوستان!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

در 32 دقیقه قبل، عباس گفته است :
درود...!
مشکلم دوستان !اینه ، من یه کتاب میخام بنویسم که توی اون بیشتر از ۱۰۰ تیتر یا موضوع وجود داره حالا من اگه برای هر موضوع یه اکتیویتی باز کنم این خیلی وقت میگیره مسلما کاری خوبی هم نیست.
من تمام اطلاعات را از دیتابیس فراخوانی کردم توی لیست ویو ....منظورم ستون تیتر هستش ،حالا میخام کاری کنم که وقتی کاربر روی گزینه اول در لیست ویو کلیک کرد حالا ستون متن باز بشه ...! امید وارم که منظورمو گرفته باشید ؟ روش فراخوانی من از نوع عصری است دوستان یعنی از کتابخونه فراخوانی استفاده نکردم. 
میشه یه خواهش دیگه هم داشته باشم ؟استفاده کتابخونه فراخوانی نسخه سوم رو هم بذارید.
پیشاپیش ممنون از همه دوستان!

سلام دوست عزیز 

نیاز نیست واسه هر متن یه اکتیویتی تعریف کنی 

شما یه اکتیویتی تعریف میکنید و واسه همه متن ها و با توجه به انتخاب عنوان توسط کاربر ، متن شما فراخونی میشه 

توی اکتیویتی یه اسکرول ویوو تعریف میکنی و متن رو فرا خونی میکنی و میندازیش توی پنل اسکرول ویوو 

به این تاپیک نگاه  کنید

فیلمش هم هست

لینک ارسال

متشکرم !ویدیورو دیدم.

مشکلم حل نشد .

مشکل من فراخوانی متن نیست .مشکلم این هستش که شما  فرمودید من باید یه اکتیویتی بسازم بعد باید متن هر موضوع رو با یک اکتیویتی فراخانی کنم .من همین رو بلد نیستم با یک اکتیویتی چطور؟؟؟

لینک ارسال

در 20 ساعت قبل، عباس گفته است :

متشکرم !ویدیورو دیدم.

مشکلم حل نشد .

مشکل من فراخوانی متن نیست .مشکلم این هستش که شما  فرمودید من باید یه اکتیویتی بسازم بعد باید متن هر موضوع رو با یک اکتیویتی فراخانی کنم .من همین رو بلد نیستم با یک اکتیویتی چطور؟؟؟

سلامی مجدد دوست عزیز 

اینم کد اون اکتیویتی که متن رو از دیتابیس با توجه با انتخاب ایتم لیست ویوو نمایش داده میشه 

کامنت گذاری هم کردم 

Sub Process_Globals

End Sub

Sub Globals

Private ACToolBarLight1 As ACToolBarLight
	Private ScrollView1 As ScrollView
	Dim ff As Farakhani
	Dim l As Label
	Dim t As TextSetting
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)

Activity.LoadLayout("Lm")
	l.Initialize("i")                                               'اینیشیالایز کردن لیبل
	l.TextColor = Colors.Black                                      'رنگ متن لیبل
	l.TextSize = 30                  								'سایز متن لیبل
	ff.initialize("data.db","table1",True)							'فراخونی متن از دیتابیس به کمک کتاب خانه فراخونی3
	ScrollView1.Panel.AddView(l,2%X,60dip,96%X,100%Y-60dip)                'نسبت دادن لیبل به پنل اسکرول ویوو برای نمایش متن 
	ScrollView1.Color = Colors.White										'تنظیم رنگ پس زمینه اسکرول ویوو
	l.Text = ff.FarakhaniString("id",Main.slc,"matn")							' متن فراخونی شده برای نمایش به تکست لیبل داده شده
	t.LongText(l,l.Text,l.TextSize,ScrollView1,2dip)           '  خیلی مهم = تنظیم لیبل و اسکرول ویو البته تنظیم متن یعنی اکرول ویوو دقیقا تا پایان متن نمایش داده بشه با کتاب خانه  textsetting

End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

اینم سورس  دانلود سورس

اگه بازم حل نشد  بگو تا یه فیلم ضبط کنم

لینک ارسال

در 13 دقیقه قبل، عباس گفته است :

بازم سلام ...آغا خیلی ممنون واقعا زحمت کشیدید مشکلم حل نشد؟؟؟

این سورس رو دانلود کردید ؟؟؟؟ 

اجرا کردید ؟؟؟؟ 

چرا برطرف نشد 

توی این سورس اگه روی هر آیتم لییست ویوو کلیک کنید اونوقت متنش باز میشه 

لینک ارسال

در 21 ساعت قبل، عباس گفته است :

متشکرم !ویدیورو دیدم.

مشکلم حل نشد .

ببینید شما توی اکتیویتی اولتون باید position لیست ویو رو ذخیره کنید در یک متغیر int.

به اینصورت که داخل Sub Process_Globals یک int معرفی میکنی و دررویداد لیست ویو اونو برابر با position میکنی.

adad = position

این اکتیویتی اول

حالا تو اکیتیویتی بعدی که متن رو میخوای لود کنی همون شیوه دیتابیس معمولی رو میری با این تفاوت که به cursor عدد مستقیم نمیدی بلکه همون متغیری که تو اکتیویتی قبلی دادی رو اینجا میدی.

cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl")
	cur.Position=adad.main (همون متغیره اکتیویتی اوله)

text= cur.GetString("matn")(اینجا هم متن رو از دیتابیس میگیری)

بعدش دیگه باید تکس رو مساوی لیبل کنی و بقیه کارا..

لینک ارسال

سلام مجدد !آغا sbr

بله همه چیز های رو فرمودید  دیدم دانلودد... کردم...کار  شما درسته فقط یه کتاب  خونه کم دارم .

اسمش :Sh_library که شما تعریف کردید.

لینک ارسال

در 19 دقیقه قبل، عباس گفته است :

سلام مجدد !آغا sbr

بله همه چیز های رو فرمودید  دیدم دانلودد... کردم...کار  شما درسته فقط یه کتاب  خونه کم دارم .

اسمش :Sh_library که شما تعریف کردید.

آخ آخ شرمنده  این لایبرری یادم رفت این لایبرری هم برای تغییر رنگ خط بین آیتم های لیست ویوو هست

دانلود

ببخش اگه توضیحات بد بود 

اگه توی کدنویسی بازم به مشکل خوردی بگو

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...