Ww2 4 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام چطوری میشه از این صفحه خوش آمد گویی ها که توی تلگرام ویا شیر ایت و مایکت فقط برای اولین بار نمایش داده میشهو با اون نقطه ها که بینشون جا یه جا میشیم ساخت؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ این تایپک اختصاصیش و اگ یکم خلاقیت داشته باشی با اینم میتونی بسازی که رایگانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام ببین دوست عزیز اینطوری فقط وقت خودتو میگیری شما هزارتا سوال هم بپرسی دوستان جواب میدن اما بهتر نیست اول این قسمت : آموزش های گام به گام برای مبتدی ها - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی سپس این قسمت : آموزش های تصویری - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی رو ببینید تاپیکاشو کامل کار با محیط بیسیک رو یاد بگیرید به خاطر پیشرفت خودتون میگم چون توی این قسمت ها همه چیز هارو یاد دادن برای کار با بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ww2 4 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون ولی من الان مشکلم تو این قسمت و فکر میکنم وقتی چهارتا گام بیشتر توی آموزش ها مبتدی نبود من ثبت نام کردم وبیشتر این آموزشارو دانلود کردم الانم جیمیلم پریده اکانت جدید ساختم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ سرچ کن عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ww2 4 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ فکرمی کنم شما منظورمو نفهمیدین اولین چیزی که وقتی مایکت یا شیر ایت رو نصب می کنید چی هست؟مثل این ساخت+صفحه+خوش+آمد+گویی+در+بیسیک - Google Search لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ww2 4
با سلام
چطوری میشه از این صفحه خوش آمد گویی ها که توی تلگرام ویا شیر ایت و مایکت فقط برای اولین بار نمایش داده میشهو با اون نقطه ها که بینشون جا یه جا میشیم ساخت؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.