سلام دوستان من در یک اکتیویتی دو دکمه دارم که دکمه یک کلیک شد یک منو ایجاد و دکمه ی دیگر یک منوی متفاوت دیگر باز می کند.
مشکل اساسی این هست که کاربر اگر اول روی دکمه یک کلیک کرد منوی مربوط به دکمه یک نمایش داده میشه و بعد وقتی روی دکمه دوم کلیک کرد منوی دکمه اولی نمایش داده میشه و منوی مربوط به دکمه دوم نمایش داده نمیشه.
.... و اگر هم بار اول روی دکمه دوم کلیک منوی دکمه دوم به خوبی نمایش و بعد اگر روی دکمه اول کلیک محتوای دکمه **دوم** را نمایش می دهد .
کد:
Sub Globals
Private Button1 As Button
Private Button2 As Button
Private Panel1 As Panel
End Sub
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("1")
End Sub
Sub Button2_Click
Activity.CloseMenu
Activity.AddMenuItem("Button2","a1")
Activity.AddMenuItem("Button2","a2")
Activity.OpenMenu
End Sub
Sub Button1_Click
Activity.CloseMenu
Activity.AddMenuItem("Button1","b1")
Activity.AddMenuItem("Button1","b2")
Activity.OpenMenu
End Sub
Sub a1_Click
ToastMessageShow("a1",False)
End Sub
Sub a2_Click
ToastMessageShow("a2",False)
End Sub
Sub b1_Click
ToastMessageShow("b1",False)
End Sub
Sub b2_Click
ToastMessageShow("b2",False)
End Sub
سوال
hosseinkarimian 100
سلام دوستان من در یک اکتیویتی دو دکمه دارم که دکمه یک کلیک شد یک منو ایجاد و دکمه ی دیگر یک منوی متفاوت دیگر باز می کند.
مشکل اساسی این هست که کاربر اگر اول روی دکمه یک کلیک کرد منوی مربوط به دکمه یک نمایش داده میشه و بعد وقتی روی دکمه دوم کلیک کرد منوی دکمه اولی نمایش داده میشه و منوی مربوط به دکمه دوم نمایش داده نمیشه.
.... و اگر هم بار اول روی دکمه دوم کلیک منوی دکمه دوم به خوبی نمایش و بعد اگر روی دکمه اول کلیک محتوای دکمه **دوم** را نمایش می دهد .
کد:
Sub Globals Private Button1 As Button Private Button2 As Button Private Panel1 As Panel End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") End Sub Sub Button2_Click Activity.CloseMenu Activity.AddMenuItem("Button2","a1") Activity.AddMenuItem("Button2","a2") Activity.OpenMenu End Sub Sub Button1_Click Activity.CloseMenu Activity.AddMenuItem("Button1","b1") Activity.AddMenuItem("Button1","b2") Activity.OpenMenu End Sub Sub a1_Click ToastMessageShow("a1",False) End Sub Sub a2_Click ToastMessageShow("a2",False) End Sub Sub b1_Click ToastMessageShow("b1",False) End Sub Sub b2_Click ToastMessageShow("b2",False) End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.