tamdata 11 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید به همه دوستان من میخوام یه نرم افزار آموزشی ایجاد کنم و توی بازار قرار بدم. ولی توی مستندات ایجاد نرم افزار توی سایت بازار نوشته شده که از webview بهتره استفاده نشه. ولی برای ایجاد متنهای آموزشی بهترین راه استفاده از فایل html و استفاده از webview هستش. وگرنه باید n تا لیبل و imageview و ... درست کنی تا بخای یه مطلبی رو آموزش بدی. می خواستم ببینم پیشنهاد دوستان چیه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام چرا از دیتابیس استفاده نمیکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام از دیتابیس استفاده کنید از html هم میتونید استفاده کنید در صورتی که باید برنامه رو رایگان قرار بدید و قسمت زوم رو هم غیر فعال کنید تا کاربر نفهمه از html استفاده شده ( طبق گفته بازار ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ درود نیازی به HTML و n تا Label نیست از دیتابیس استفاده کنید آموزش هاش و برنامه هاش توی انجمن موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام چظوری باید زوم html رو غیر فعال کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ با سلامچظوری باید زوم html رو غیر فعال کرد؟ http://answercenter.ir/thread1520.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tamdata 11 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ آموزش استفاده از دیتابیس رو میشه آدرس بدید؟ از دیتابیس میشه استفاده کرد ولی توی چه کنترلی نمایش داده بشوند؟ در نهایت باید توی لیبل و ایمیل ویو و ... نمایش داده بشند دیگه. بازار گفته حتما باید برنامه هایی که از webview استفاده می کنند رایگان باشند؟ یعنی پرداخت درون برنامه ای هم مجاز نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ آموزش استفاده از دیتابیس رو میشه آدرس بدید؟از دیتابیس میشه استفاده کرد ولی توی چه کنترلی نمایش داده بشوند؟ در نهایت باید توی لیبل و ایمیل ویو و ... نمایش داده بشند دیگه. بازار گفته حتما باید برنامه هایی که از webview استفاده می کنند رایگان باشند؟ یعنی پرداخت درون برنامه ای هم مجاز نیست؟ میتونید قبل ساختن برنامه با webview بهشون ایمیل بزنید و ببینید که قبول میکنند یا ن دیتابیس اصلا اینطور که شما گفتید نیست ، اگه از دیتابیس استفاده کنید کلا دوتا اکتیوتیتی و لایوت میسازین و یه لیبیل و یه لیست ویو بعد میتونید مثلا تو دیتابیس 1000 تا داستان قرار بدین بدون اینکه نیاز باشه لایوت جدید بسازین یا اکتیویتی جدید ایجاد کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tamdata 11 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سوال مشخص من اینه که اگه از دیتابیس استفاده کنم در لی اوتی که میخوام آموزش رو بدم متن آموزش رو توی چه کنترلی قرار بدم. لازم به ذکره که من لا به لای متن آموزشم عکس هم دارم. ضمنا یه جاهایی از متن رو میخوام بلد کنم که آموزش بهتری باشه. آیا میشه این کارها رو به روشی که شما می فرمایید نمایش بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tamdata 11 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ مشکل دیگر این است که هیچیک از کنترل های b4a حالت justify ندارند و متنی که در آنها قرار می گیرد یا راست چین باید باشد یا چپ چین. برای این مشکل هم باید راه حلی ارائه شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tamdata 11 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ دوست عزیز milad19 از شما متشکرم بابت این آموزش مفید البته اس ام اس با متن آموزشی طولانی که در آن عکس نیز وجود دارد و قسمتهایی از ان نیز بلد است تفاوت دارد. آیا میشه این ها رو با هم داشت یا باید فکر دیگه ای کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ برای ساخت کتاب با اسکرول ویو و چند متن و چندتا عکس میتونی از این آموزش استفاده کنی http://answercenter.ir/thread2021.html#post12757 فک کنم مشکلت حل شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
tamdata 11
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من میخوام یه نرم افزار آموزشی ایجاد کنم و توی بازار قرار بدم.
ولی توی مستندات ایجاد نرم افزار توی سایت بازار نوشته شده که از webview بهتره استفاده نشه.
ولی برای ایجاد متنهای آموزشی بهترین راه استفاده از فایل html و استفاده از webview هستش.
وگرنه باید n تا لیبل و imageview و ... درست کنی تا بخای یه مطلبی رو آموزش بدی.
می خواستم ببینم پیشنهاد دوستان چیه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.